Slået op d.

Perfekt Mænd IWC Portofino Manual IW510102 ure

Hvad handler det om appel af en klassisk monopusher kronograf? Vi ser muligvis på en af ​​de mest passende svar på det spørgsmål: IWC Portofino Handwound Monopusher Chronograph har falske IWC ure kontrolleret alle kasser med en smuk dressy kronograf, støttet af en imponerende bevægelse i et urmontering af Portofino navn.
I metallet er denne 45 mm brede billige IWC ure Portofino stor, men langt fra brash eller blingy. Leveres i enten 18 k hvid eller rødguld, hvide guldmodellen har en skiferfarve med børstet overfladebehandling, mens det røde guld har en sølvfarvet hvid urskive. Som vi vil se hele vores hands-on ser her, går IWC Portofino familien en linje mellem klassisk og moderne, slør kantene af dressy og afslappet på en måde, der ofte virker ubesværet.


Mens IWC Portofino Hand-Wound Monopusher virkelig er stor, når du klapper den over og ser bevægelsen gennem displayet tilbage, får du en bedre følelse af hvorfor sagen er lige så … generøst dimensioneret. køb IWC ure Portofino Hand-Wound Monopusher Chronograph, som den udstrakte hætte på en V12 E-Type, huser Perfekt Mænd IWC Portofino Manual IW510102 ure temmelig smukke og helt massive kaliber 59360. 59360 er en håndvævet bevægelse med tid, dato, en strømreserveindikation og en 60 -minute kronograf, der er aktiveret, stoppet og nulstillet via en enkelt knap indlejret i kronen. Tjekker ved 4 Hz med en strømreserve på 192 timer (8 dage), er kronografimekanismen modulær og har et kolonnehjul.
Ikke altid tilfældet med modulære kalibrer (som i modsætning til her er modulerne ofte installeret på bevægelsessiden) med IWC Portofino får vi chancen for at undersøge, hvordan chronograffunktionens dele er blevet installeret på køb IWC ure kraftfulde 59000 base kaliber, der leverer nok go-juice Billige Luksus Ure Online i otte hele dage. De store, men tilstrækkeligt store og formede plader, der sikrer de fleste ekstra hjul på kronografen, dækker kun ca. 1/4 af bevægelsen, hvilket giver masser af plads til at udforske basiskaliberen nedenunder og se kolonnehjulet i stort set i drift efter hvert tryk på pusher.


På trods af sin modulære arkitektur er salg IWC ure Portofino Hand-Wound Monopusher Chronograph kun 13 mm tyk, hvilket gør det ikke mere besværligt på håndled end de fleste enkle sportsure. Bevægelsen behandles til en dejlig finish, der accentrerer dets åbne design og mangel på en viklingsrotor. Med en indeksløs balance og Breguet-forår har 59360 lodrette striber og skråkant på hovedpladerne.


Dial design er delikat og direkte, ved hjælp af en vellykket blanding af klassiske og mere moderne elementer (som de røde accenter på sub dials og power reserve). Læsbarheden er stærk, og udsigten til skiven er bevaret med et antireflektiv safirglas. Mærkerne påføres og fanger lyset med en glimmer, der er pænt matchet af tone og farve på ædelmetalhuset muligheder.
På håndled føles IWC Portofino Hand-Wound Monopusher som et kraftbevægelse. Det er stort, men klassisk, og det mere komplicerede opbygning af skiven er trods de enkle linjer af sagen, som er bred, men har minimal lugs. Den tynde firkant forstørrer den overordnede visuelle effekt af den brede urskive, mens de rene linjer og det ikke-rotte layout redder IWC Portofino fra at være for meget æstetisk.


Naturligvis udelukker mono-pusher-kronografens bevægelse de dobbelte skubber, der almindeligvis ses på andre stopure, da nu den eneste pusher til kronografen er integreret i den allerede ret store krone. Som følge heraf stiger krone-pusherstykket betydeligt fra den allerede massive sag og dermed ja, fra tid til anden vil kronen og puseren grave ind i huden på dit håndled. Endelig er slutresultatet en meget klassisk, ubesværet dressy – og måske lidt nerdy. Kudos til replika IWC ure for et klassisk design, der ikke direkte efterligner æstetikken i en vintage model.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *