Slået op d.

købt Mænd IWC Big Pilots IW500201 ure

I år markerer 80-årsdagen for køb IWC ure Pilot’s Watch samt linjens revamping for SIHH 2016, og mærket virker hensigtsmæssigt på at tappe i sin ret berømte historie. Den nye IWC Big Pilot’s Watch får ikke nogen større redesign, men der er flere æstetiske ændringer, som generelt fungerer godt og lykkes med at tappe ind i historien. Du har også fået den nye IWC Pilot’s Watch Chronograph, som har nogle designændringer, der er gjort for at “friske” op med lidt ironisk at se til fortiden for visuelle tegn.


Den nye købt Mænd IWC Big Pilots IW500201 ure (Ref. IW500912) ser retur af det trekantede indeks tilbage under kapitelringen klokken 12. En simpel bevægelse ved mærket, men jeg tror personligt, at dette ser meget renere ud end at have trekanten klemt op (jeg har altid troet, at det så ud som om nogen klemmer ind i et sæde på et overfyldt tog, der ikke helt kan rumme dem). “9” vender også tilbage, som jeg kan lide snarere end en unnumberedet timemarkør. Hvis du ser forsigtigt ud, mærker du, at tallene er dybere end den gamle model, og de fem minutters markører er snævrere. Hvad der ikke er ændret, er strømreserveopkaldet og datovinduet klokken 6.


Som med de nye Piloture, er der en Santoni kalveskindrem på dette ur, denne i sort. Med hensyn til bevægelsen er den uændret, og salg IWC ure Big Pilot Watch bruger stadig den automatiske 51111 Caliber, der opererer ved 3 Hz og giver 7 dages strømreserve. Også uændret, i modsætning til mange nye Piloture, er de tilfælde dimensioner, der stadig er 46 mm brede og 16 mm høje. Uret er vandtæt til 60 meter.
Hvad angår falske IWC ure Pilot’s Watch Chronograph (Ref. IW377709 og Ref. IW377710), er den mest oplagte ændring en, der har ramt meget af Pilot Watch-linjen – fjernelsen af ​​triple date vinduet. Det tilsyneladende overflødige designelement erstattes nu med et mere klassisk udseende single day og date vindue. Også væk er de små 5-minutters indikatorer på den ydre kapitelring, som altid så lidt akavet og rotet ud.


Bevægelsen og sagen er uændrede med den automatiske 79320 Caliber. Det fungerer ved 4Hz og vil give 44 timers strømreserve. Den rustfri stål sag er stadig 43 mm bred (replika IWC ure gør altid deres kronografer mindre end ikke-kronografer) og 15 mm høj, hvilket giver 60 meter vandmodstand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *