Slået op d.

købt Kvinder Cartier Santos W20010C5 ure

Da perfekte Cartier ure frigjorde den tidligere generation “Santos 100” -samlingen i 2004, var det til ære for 100-årsdagen for, hvad der er et af de originale ur design der nogensinde er oprettet. Jeg gennemgik billige Cartier ure her på aBlogtoWatch for nogle år siden og føler mig stadig meget glad for den model – men mere om det senere. I dag er mit fokus er på den nye “Santos de Cartier” Stor model udgivet i begyndelsen af ​​2018. Det Cartier Cartier ønskede at sikre den nye Santos ure ville ramme butikkerne snart efter debut (en praksis ikke meget almindeligt i urindustrien) og tidlig rapporter er salget af de nye Santos modeller er stærke. Den specifikke model er den I-revideret Cartier Santos henvisning W2SA0006, som har en to-tone stilk og 18k gul guld urkasse samt større 39.8mm sagen (Cartier nyttigt Giver en smallere 35.1mm bred version af den nye Santos).


Der er meget at sige om Cartier Santos for 2018 og meget information og højdepunkter på aBlogtoWatch i denne artikel her. I den artikel finder du hvad du skal gøre med den nye Santos kollektion. Denne anmeldelse vil blive bygget på min diskussion af Santos i tidligere artikler.
Hvad jeg også gøre i denne artikel er til stede nogle billeder af både det nye købt Kvinder Cartier Santos W20010C5 ure samt hvad jeg anser for at være urets forrige generation model (der er ualmindeligt på grund af sin begrænsede distribution), som er det Santos 100 W200728G. Den tidligere model er usædvanlig, fordi den er et fuldt armbånd i modsætning til bare en rem, som de fleste af Santos 100-watchmodellerne var udstyret med. Jeg fandt sammenligningen af ​​disse ting at være meget interessant, fordi du kan se, hvad der er anderledes.


Lad mig opsummere de vigtigste højdepunkter i de nye 2018 Cartier Santos ure. For det første er sagerne og armbåndene betydeligt tyndere og for nogle mennesker, sandsynligvis mere behagelige at bære (sammenlignet med de tidligere generations store modeller, som Santos 100 Large). Der er også det nye design, der ikke er et stort element, men det giver et ret særprægeligt udseende til de nye modeller. Sagen indeholder en in-house automatisk bevægelse, og selvfølgelig den største nyhed er den quick release ( “Quick Switch” som køb Cartier ure kalder det) armbånd / rem-system, samt værktøj-mindre link skiftende systemet ( “SmartLink”) At Du justerer armbåndet hurtigt, nemt og uden værktøj (forudsat at du bruger fingernegle).

Mine overordnede indtryk af replika Cartier ure Large Model er meget gode. Nogle nyttige sige, at den smallere model også kan bæres som en herreur, men jeg er temmelig sikker tat i Vesten, at størstedelen af ​​fast 35.1mm bred Santos modellerne vil blive solgt til kvinder. Bortset fra størrelsen er den primære forskel mellem den større og snævrere Santos-model placeringen af ​​en datovindudisplay (som er den større model, men ikke den mindre model).


Sammenlignet med den tidligere generation Santos 100 Large, bærer den nye 9.08mm tykke, tyndere Santos model meget mere som en kjole ur. “Tynd er i” når det kommer til armbåndsure. Der er altid cykliske designtendenser, og det er ikke første gang, at et firma har præget et tyndere design i modsætning til noget større. Hvis du er en, der bærer ærmer eller vi gerne vil være lidt mere, så vil de nye kopi Cartier ure helt sikkert appellere til dig.

Det nye Santos-tilfælde er vandtæt til 100m og har en elegant buet safirglas. Sagen er velfremstillet med både børstede og polerede overflader. Set i kronen er en blå spinel cabochon. falske Cartier ure brugte en gang safir krystal cabochons, men de gør det kun på deres high-end modeller i disse dage. Du kan se, hvordan Santos-tilfælde er fra et designperspektiv. Dette inkluderer meget af kronestrukturen såvel som den geometriske krone selv. Uret er tilgængeligt i alt stål (eller alle lyserøde eller gule guld), men jeg foretrækker det to-tone udseende af stål og 18 k guld guld mest. En af grundene er, at guldskruerne i armbåndet kontrasterer mere og tilføjer visuel interesse. For det andet er den samme stigning i kontrast takket være guldrammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *