Slået op d.

køb Mænd Tag Heuer Carrera CV2113.FC6180 ure

I sidste uge blev Jean-Claude Biver (administrerende direktør for TAG Heuer og formand for LVMH Group Watches Division) i Geneve International Motor Show (hvor køb Mænd Tag Heuer Carrera CV2113.FC6180 ure også annoncerede Monaco Gulf Special Edition) og Andy Palmer (administrerende direktør for Aston Martin) meddelte at TAG Heuer er blevet valgt som Officiel Partner, Official Watch Partner og Official Connected Watch Partner af Aston Martin og Aston Martin Racing. Det er en mundfuld … så lad os se på, hvad der interesserer os mest: den nye TAG Heuer Carrera Heuer 01 Aston Martin.

Tilbage i 1960’erne og 1970’erne blev Heuer og senere billige Tag Heuer ure sponsoreret af Ferrari og en række individuelle chauffører, og de var først til at gøre det. Faktisk ser det næsten ud som Jack Heuer opfandt sponsoracer, racechauffører og endda en italiensk sportsvogn. I dag synes samarbejdet og partnerskaberne mellem et urmærke og et bilmærke, eller endog hele F1-organisationen (Rolex sammen med dem), at være et bevist koncept. IWC samarbejder med Mercedes AMG, Hublot slog sammen med Ferrari, og i sidste uge fortalte vi dig om Richard Mille, der gik sammen med McLaren.


Det gode ved alt dette er, at vi får nogle seje biler til at vise dig imellem alt urindhold, og der er specialudgaver eller begrænsede udgaver, der lanceres til ære for de nye samarbejder. Foruden et stort antal partnerskaber og partnerskabsaktiviteter lancerede falske Tag Heuer ure to ure til ære for det nye partnerskab (er). En af dem er køb Tag Heuer ure Formel 1 Aston Martin, og det er et batteridrevne kvartsur, vi vil ikke bruge for mange ord på det. Den anden er Carrera Heuer 01 Aston Martin, og det er noget, vi helt sikkert har lyst til, her hos MONOCHROME.


Grundlaget er den velkendte Carrera Heuer 01, som vi gennemgik det (se her) for tre år siden (sidste år gennemgik vi også den fulde keramiske version.) Et rustfrit stål tilfælde, der måler 45 mm i diameter, med safir krystal i front (kuplet, skrå kant, dobbelt anti-reflekterende behandling) og en safirrude i det sorte PVD-belagte tilfælde. Det er vandtæt til 100 meter, og der ligger en intern chronografisk bevægelse. Alt dette betyder, at denne Carrera er en stor og sporty kronograf, som du ikke behøver at fjerne fra dit håndled, når du replika Tag Heuer ure et bad eller hopper ind i en swimmingpool. Du kan nemt bære det når du laver sport eller noget andet …. et godt dagligt ur (eller daglig dagbog som vi plejer at kalde det til.)
Nu ‘nyheden’ om denne version er, at den understreger partnerskabet med Aston Martin. Derfor er Aston Martin-navnet indgraveret i den sorte keramikramme, mellem den røde salg Tag Heuer ure ‘skjold’ klokken 12 og begyndelsen af ​​tachymeter skalaen. Skiven er skeletoniseret i et sekskantet mønster, der er inspireret af detaljerne i den nye Aston Martin Vantage, og ifølge TAG Heuer er denne skive eksklusiv til Aston Martin. Datoen er synlig i en blænde mellem kl. 3 og 4, og mærkeets logo er placeret ved siden af ​​datoen mellem skiveens center og klokken 3.
Underdialer til 30-minutters tælleren og 12-timers tælleren er klokken 12 og klokken 6, og den lille hånd er placeret klokken 9. Inde i den lille anden underdial er Aston Martin logoet. De anvendte timemarkører leveres med luminescerende materiale, som ståltimerne og minuthænderne. Hænder til underdialerne er uden luminescerende materiale, og spidsen af ​​den midterste kronograf er brugt rødt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *