Slået op d.

køb Mænd Breitling Navitimer World A24322 ure

En af læsernes kommentarer til min historie om de ti bedste damer ure på Basel international 2018 var kritisk for blingfaktoren i nogle af mine valg (i mit forsvar var disse “showpieces” af arrangementet, og jeg kunne ikke forlade dem ud) og bemærker, at kvinderne ser efterfølgerne med hvem han er bekendt, vil hellere have et godt mænds ur. Nå, dette indlæg er for ham. Eller mere til det punkt er Breitling Navitimer 1 automatic 38 til ham eller hans kvindelige venner. Det er en nedskaleret, let omdesignet version af et ikonisk mænds ur fra Breitling med en god bevægelse, et sportigt look og vintagestyling – noget guy ikke ofte ser på damerklokken.

køb Breitling ure revolver, omhyggeligt udbygget i løwager af de seneste måneder af big apple administrerende direktør Georges Kern og CVC Capital partners, omfatter ikke en ny damer kollektion – endnu ikke. Det omfatter dog den første af, hvad der sandsynligvis vil være mindre versioner af de nydesignede mænds modeller. Navitimer 1 automated 38 blev inspireret af en Navitimer fra 1950’erne kaldet Reference 66, et trehåndsur. Fraværet af chronograph-underdrejninger gør opkaldet renere stop den moderne Navitimer, guys inddragelsen af ​​en diasregel gør det mindre så give up den meget roste Navitimer 8, der blev introduceret om efteråret. køb Mænd Breitling Navitimer World A24322 ure  Den beaded bezel, som er noget dekorativ i min opfattelse, tager kanten af ​​det tekniske udseende af glidestyret og den røde tippede hånds hånd. Den indeholder Breitling-automatisk quality 17 (en ETA 2824-2 base) med COSC-kronometercertificering og en forty-timers strømreserve.

For at hjælpe med at genopbygge Breitling-samlingen bragte Kern guy Bove, som som kreativ direktør hos Chopard i de sidste 10 år var med til at lancere selskabets L.U.C kollektion af top rate ure med interne bevægelser. Før dette arbejdede han for Kern i seks år på IWC, et højere quitmen mindre synligt sportsur mærke ejet af Richemont organization. Boves kort var at opdatere salg Breitling ure linje for at inkludere renere og mere moderne designmen at tage idea fra Billige Luksus Ure Online arkiverne (Breitling blev grundlagt i 1884). “Ideen er ikke at genbruge gamle ure igen,” siger Bove. “Jeg ser det mere som at tage rå ingredienser fra ældre modeller og bruge dem i nye opskrifter.” Ikke alle disse ingredienser lagde klippet. fanatics var chokerede, da Breitling introducerede Navitimer eight uden glidestyret, en definerende funktion siden 1950’erne. Det var ikke, at diasreglen blev anset forældet; faktisk var det for moderne. Det nye design blev inspireret af ombordkronografer produceret af Breitling i 1930’erne og 1940’erne, en æra før diasregler.

Navitimer 1 automatisk 38mm størrelse er et sødt sted, der virker til både mænd og kvinder, og mærker sætter i stigende grad unisex ure i den størrelse. Den 38mm Panerai Luminor Due, introduceret i januar på SIHH, er en anden stor, der kommer til at tænke på. Og forresten, da jeg vendte tilbage fra smykker i Las Vegas, kan jeg rapportere at smykker går i samme retning. Jeg så mange ringe, armbånd og vedhæng, der kunne arbejde for – og er beregnet til at blive båret af – enten kvinder eller mænd. Denne unisex-fashion appellerer til det, der beskrives som den “mere okønsvæske” tusindårs generationmen selv de af os, der er ældre og ikke identificerer sig med den definition eller med årtusinder overhovedet kan finde meget at sætte pris på i unisex koncept, især de af os kvinder, der elsker mænds ure.

Navitimer 1 computerized 38 har et datovindue klokken 6, en rigtig falske Breitling ure flot ekstra funktion til et daglig ur. Skiven på stålmodellen er enten kind eller blå, med matchende alligatorremme med sporty hvide topsting. Der er også en stålversion med en 18k rød guldring og en beige urskive med en brun alligatorrem. Den beaded bezel i guld og påført guldmarkører gør denne model til at ligne et helt andet ur – en der er dressier quit tidligere Navitimers, på trods af glidestyret. Faktisk synes jeg, det handler om så dressy som det, de fleste kvinder virkelig vil have i en dagskue. Pas på andre mærker – det er virkelig muligt at lave et dameklokke uden at over-identificere det ved at lægge perlemor, diamanter, blomster eller farvede stropper.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *