Slået op d.

eksklusivt Mænd Breitling Colt Quartz A74387 ure

urindustrien står over for hårde tider, og at tilbyde mere overkommelige stykker, der præsenterer en reel værdi proposition for købere, er en indlysende måde at nå et større marked. For almindelige luksusmærker som Breitling betyder det flere bang-for-buck stykker som den nye Colt Skyracer, som vi har her. Ved at dække frigivelsen af ​​Breitling Colt Skyracer her, sagde vi, at den har en “ekstremt rimelig pris” på omkring $ 2.000. Det er måske ikke helt en stjæle, men   billige breitling ure Skyracer er et solidt sportsligt ur for dem, der søger Breitling-kvalitet og brandidentitet, og som er åbne for ideen om high-end kvarts bevægelser.


Som de fleste andre ure fra mærket er Breitling Colt Skyracer stor, fed og brash. Og det er passende,eksklusivt Mænd Breitling Colt Quartz A74387 ure  fordi dette ur ud over alt andet er et værktøjsur. Det måler 45 mm bredt og er 13,5 mm tykt. Men den seje ting om det er, at den kommer i en sort carbon komposit sag. Breilting kalder dette kulstofmateriale Breitlight, og det er meget stærkt og let. For at give dig en ide om, hvor let det er, overvej denne kendsgerning: det er 3,3 gange lettere end titanium. Det er ret utroligt.
Breitlight har også andre nyttige egenskaber. Det har “ekstraordinær modstand” mod ridser, korrosion, og det er også ikke-magnetisk og hypoallergen. I pressefotos ser Breitlight-sagen næsten ud som smedet kulstof, men i kødet mener vi, at det ligner udseendet af typiske DLC-finish. køb breitling ure Sagen er vandtæt til 100m og den har også en ensrettet kant, som kan bruges til timing events. Beslaget har fire hævede faner, som gør det nemt at betjene, selvom du har på handsker.


Opkaldets kloge brug af skrifttype og arrangement holder al information meget læselig, selv Billige Luksus Ure Online  med alle cifrene på opkaldet. salg breitling ure  Skyracer urskiven har en mat sort finish præget af store arabiske numeriske timemarkører. De store timemarkører er faktisk malet på urskiven, men gjort så med en skyggeeffekt, der giver markørerne en illusion af dybden. Det forhindrer også skiven fra at se for flad og uinteressant.


Omkring timen markører er en jernbanestil minutters spor, med hvert femte minut markeret. replika breitling ure Og på indersiden af ​​timemarkører er der yderligere 24-timers markeringer – meget praktisk, hvis du nogensinde har brug for at hurtigt henvise til militære tider. Klokken 3 er datovinduet pænt udført med datohjulet, der matcher farven på skiven. Sword-stil time og minut hænder er tykke og lumed for natten læsbarhed. Den sekundære hånd strækker sig helt til jernbane minutter spor og har en slående rød spids.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *