Slået op d.

Den første serie i 2005 falsk Mænd Omega Planet Ocean 2200.50.00 ure

billig Omega Planet Ocean 2200.50.00 Planet Ocean er kaliber 2500 Dykkeren af mærket er branded coaxial escapement system, der fremhævede en co-aksial escape, og den kom i tre variationer, da den blev lanceret, hvilket er sjovt i forhold til de 27 modeller og 109 variationer, jeg ser i kataloget nu nogle tretten år senere i 2018. De første Planet Oceans kom i enten 42mm eller 45.5mm, med en sort eller orange bezel. Farven orange er den uofficielle farve på Planet Ocean-linjen, hævdet at være en af ​​de mest synlige farver under vandet (et krav jeg har hørt refuted et par gange faktisk), men jeg har en følelse af, at æstetisk frimærke var tiltalende for Omega som godt.


Modellen, der oprindeligt inspirerede den første samling tilbage i 2005, var Seamaster 300 ref. 165.024, som dateret tilbage til 1960’erne. Dette kan være en smule modstridende, når man forstår historien om Planet Ocean, siden de udgav et sandt til det oprindelige moderne ur i Seamaster 300 Master Co-Axial tilbage i 2014. Mens intet tæt på en vintageudgivelse, var den første generation af Planet Ocean ure bærer klart denne designpåvirkning på ærmet. Eller rettere på designen af ​​sin bezel, hænder og ringe. Planet Ocean hævdede sin egen stil, dog med et aggressivt sportigt udseende og rører som en helium flugtventil. Senere Planet Ocean generationer ville gå falsk Mænd Omega Planet Ocean 2200.50.00 ure videre med tiderne med hensyn til materiale og stil, sikre samlingens sted som en luksus dykke ur, der er meget “i øjeblikket” og er ikke bange for at udvikle sig.

 

Den første generation af  falsk omega Planet Ocean ure fremhævede aluminiumsrammen, hvoraf ca. 1/3 var den ubehandlede indre ring med den ydre 2/3 udført i enten sort eller orange. Den 120-klikede møntkantede ensretningsramme er en af ​​de æstetiske markører og taktile standouts af Planet Ocean-linjen, der sluttede sig med signatur helium-flyventilen klokken 10, som har gennemført i hvert Planet Ocean ur. Det er en noget vestigial tilføjelse, der kan være så splittende en funktion som datovinduer, og personligt vil jeg nok have muligheden for ikke at have en heliumventil.

Den matte sortlakerede urskive sammen falsk omega med de facetterede pilehovedtimer og minuthænder (med Super-LumiNova) giver en meget læselig og attraktiv drejeknap på tværs af intervallet. Jeg elsker arabiske tal på klokken 6, 9 og 12, og datovinduet er omtrent lige så indgribende som det kan være, da vinduets baggrund matcher rattet, og der er ingen forstørrelseslinse over det. Det enkle, attraktive design kombineret med luksusfinisher (der er blevet opdateret og opgraderet med tiden, som denne artikel vil lægge ud) har været en hjørnesten i succesen med Planet Ocean.Being the top-level dykke watch linje fra mærket, Planet Ocean ure er alle vandafvisende Billige Luksus Ure Online til 600m (2.000 fod) – dobbelt modstanden af ​​Seamaster Professional af tiden. Tidligere modeller som disse første generationens ure har en stål caseback med det indgraverede Seamaster logo med den genkendelige seahorse, aka Hippocampus. Interessant og bemærkelsesværdigt hævder Omega, at med Helium-udluftningsventilen skrues, er uret stadig anstændigt vandtæt til 50m. Jeg antager, at dette er relevant, hvis kun for at lette glemmerne af glemmende ejere, der kan lide at lege med deres ure.

En sidste ting at nævne om alle Planet Ocean ure, gamle og nye. Disse har altid været tykke ure, med nogle nyere kronografversioner nået en ret fedtmåling på 18,87 mm tykt. 42mm-versionen af ​​den første generation af Planet Ocean nærmer ikke dette niveau af tykkelse ved 14,5mm tykt, men 45,5mm-modellen er en kraftig 17mm tyk. For at sammenligne ville en 41 mm bred Seamaster Professional på det tidspunkt have været omkring 12 mm tykk.

Hvad der altid har været imponerende om Planet Ocean er det faktum, at selv om det har en domed safir krystal, har den altid været meget læselig på grund af den kloge beslutning om at bruge rigelig antireflekterende belægning. Mere end en Planet Ocean-ejer, jeg har talt med, har påpeget, hvor stor AR er, og jeg vil absolut være enig med dem, da jeg altid har været imponeret over klarheden på min egen PO.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *