Slået op d.

replika IWC Aquatimer ure

IWC Automatic Aquatimer 2000 meter er et ur designet til at modstå presset fundet på en dybde af to kilometer. Det ser ud og føles hver tommer delen, men kan nogen nogensinde – selv teoretisk – bære den så langt ned og ikke straks (og messily) implodere? Lad os se på selve uret og samtidig lave et lille tankeforsøg på hvad der kan ske, hvis du forsøgte at gå så dybt som uret kan.
Denne særlige version af Aquatimer har den største dybdevurdering af enhver model i den nuværende Aquatimer kollektion, men det er ikke det første 2.000 meter klassificerede replika IWC ure ur. Den første var IWC Ocean 2000, som var et samarbejde med Porsche Design, der blev lavet tilbage i 1982. På trods af den dybeste dybdebedømmelse var uret – også det første armbåndsur med titanium og armbånd – ikke særlig stor ved 42mm x 12,6 mm; ikke en kjole se på nogen måde, men stadig ikke frygtelig beefy af moderne standarder.
replika IWC Aquatimer ure 2000 meter, på den anden side, ønsker at du ikke er i tvivl om dens sejhed. Det er 46mm x 20.5mm, selvom SafeDive bezel-systemet sandsynligvis indebærer en ekstra ekstra omkreds og tykkelse. SafeDive-systemet består af en ydre kant, som roterer en indvendig beklædning via en intern gearkobling; ideen er at kombinere brugervenlighed af en ydre kant med læsbarheden af ​​en indre bezel. Et dykkeklokke med et SafeDive-system er faktisk ret ligner i konstruktion til en moderne ubåd – under har generelt et ydre skrog, der giver god hydrodynamik og strømlining, og et indre trykskrog, der indeholder beboers levestand og arbejdssteder. På samme måde indebærer SafeDive-systemet et yderste tilfælde (på hvilket den ydre beklædning er monteret), der tillader indgang og udgang af vand og en indre sag, som er ansvarlig for beskyttelsen af ​​bevægelsen. Fremspringet klokken 9:00 huser koblingsgearmekanismen, som forbinder indersiden og yderkanten.


Den kuplede safir krystal står ganske fremtrædende over beslaget (hvis design spejler det af IWC Ocean 2000) mindst 3-4 mm, og selvfølgelig er bevægelserne anvendt i det originale Ocean 2000 og Aquatimer 2000 meter helt anderledes. Ocean 2000 brugte replika IWC ure cal. 3752 (en ETA 2892-baseret bevægelse), som er ret tyndere end replika IWC ure cal. 80110 brugt i denne Aquatimer. Caliber 80110 blev lanceret i 2005 i den nyligt nye Ingenieur Automatic, og den er 30mm x 7.26mm, herunder IWCs Pellaton-viklingssystem. Dette er ret tykkere end den 3,6 mm tykke ETA 2892, selvom det nok er et mere robust valg til et teknisk dykkeur.
Lad os nu tale om dybde. Hver meter vand udøver en ekstra mængde tryk over, hvad lufttryk er på havniveau; den nøjagtige mængde er en ekstra 1.422 pounds per kvadrat tomme pr meter. Jo dybere du går, jo sværere vandet skubber på dig. Professional Association of Diving Instructors (PADI) anbefaler 30 meter som en grænse for fritidsdykker, hvor tryk er 42,67 p.s.i. Hvis du trækker vejret i den normale trykluft, som i vid udstrækning er ilt og nitrogen, vil din krop absorbere yderligere kvælstof, da nitrogenet allerede i din krop er komprimeret. På overfladen har du ca. 1,5 liter nitrogen opløst i dit blod og kropsvæsker; på 10 meter, dog (en atmosfære er værd at pres) dette fordobles til 3 liter.


Der er to hovedproblemer med at have mere kvælstof end normalt opløst i din krop. Den første er, at hvis du stiger op for hurtigt, vil den ekstra gas danne bobler i dine kropsvæsker, da det kommer ud af opløsningen (det samme som med kuldioxiden i en sodavand, når du åbner hætten, og trykket inde i flasken pludselig falder). Resultatet er dekompressionssygdom: hovedpine, svær ledsmerter og endog lammelse er nogle af symptomerne. Det andet problem er, at kvælstof er et narkotisk middel, og hvis du har for meget af det i din krop, vil det i grunden gøre dig fuld. Dette fænomen kaldes nitrogen narkose, og det kan skygge en dykers dom dårligt nok til at få dig til at tro, at du svømmer, når du svømmer ned (for eksempel), hvilket klart er en potentielt dødelig omstændighed. Det er ikke tilfældigt, at PADI-grænsen er 30 meter, forresten: det er den dybde, hvor nitrogen narkose symptomer begynder at blive synlige hos de fleste voksne. Du kan dog omgå alt dette ved at puste en gasblanding, der reducerer eller eliminerer endda nitrogen.
Det siger sig selvsagt, at på 30 meter har din Aquatimer 2000 meter ikke engang brudt en sved.
Blandet gasdykning kan tage dig endnu dybere. Du kan reducere eller endda slippe af med nitrogenet i den gasblanding, du puster helt, ved hjælp af andre gasser som helium og hydrogen. Hver af disse, alene eller i kombination, kan skabe deres egne problemer, ligesom ilt – vi har brug for ilt til at leve, men hvad der gør det afgørende for energiproduktion i kroppen er dens høje kemiske reaktivitet, hvilket også gør det muligt dan

Slået op d.

Billige Breitling Bentley

En symbiose af superlativer: Billige Breitling Bentley for Bentley-linjen forener det bedste af de to luksusmærker. Uafhængigt af hinanden har de to virksomheder viet sig til effektivitet, dristighed og perfektion. Den schweiziske urproducent og den britiske bilfabrikant begyndte at arbejde sammen i 2002, og den fortsatte succes med samarbejdet har været uden sammenligning siden da.
En række håndlavede schweiziske ure fra den eneste urmager, der nogensinde har tillid til at bygge instrumenter til optagelse i et Bentley dashboard. Det seneste af disse ure holder til med lanceringen af ​​den nye Bentley Continental GT: GT Dark Saphhire Edition. Besøg replika Breitling  hjemmeside for at se mere.


I 2002 lancerede Bentley Continental GT, da den mest kraftfulde Bentley nogensinde blev bygget. Breitling udlånte den revolutionære nye luksusbil et ekstra personligt præg ved at deltage i udformningen af ​​de tekniske instrumenter og vigtigere at skabe ombordklokken. Det var første gang, Bentley havde overdraget denne opgave til andre end sine egne håndværkere.
Selv om dette var en første, har håndlavet britisk bilproduktion og traditionen for det store schweiziske urværk meget fælles. Det kan faktisk siges, at bedst Breitlings timepierter udviser samme følelse af skønhed i bevægelse som Bentleys biler. Fra Bentley fabrikken i Crewe til bedst Breitlings Chronométrie i La Chaux-de-Fonds strækker der en usynlig forbindelse; en fælles forståelse af mekanisk perfektion.
Billige Breitling  tilhører en eksklusiv kreds af urmagere med deres egen mekaniske bevægelse, udviklet og fremstillet udelukkende under eget tag, og er en pioner inden for kronografer og tekniske ure. Breitling ingeniører har skabt flere unikke interne mekanismer, herunder ultra-praktisk anden tidszone og verdens tidssystemer, der helt kan justeres via kronen, og en “30-sekunders chronograph” -mekanisme stammer fra et 1926 Breitling-patent.


Chronometer-certificeret af COSC (Swiss Official Chronometer Testing Institute), alle Breitling for Bentley ure stammer fra en omhyggeligt afbalanceret sammenslutning af hånd og maskine med tradition og innovation.
Hver kurve, hver lige linje, hver kant og hver overflade – alle er omhyggeligt udformet med bekymring for to store traditioner: håndlavet luksus schweiziske ure og håndlavede luksus britiske biler.
Breitling har skabt det ultimative ønske om Bentayga – den fineste timepiece, der nogensinde er installeret i en Bentley. Mulliner Tourbillon by Breitling kombinerer naturlige materialer, der er værdsat for deres skønhed og sjældenhed, med kun de mest avancerede bilteknologier. Den er udformningen af ​​luksus, ydeevne og nøjagtighed.
Bentley Mulliner-holdet tog luksus og ydeevne til nye ekstremer med lanceringen af ​​Continental GT Speed ​​Billige Breitling Bentley Jet Team Series. Denne eksklusive serie er begrænset til kun syv biler, hver inspireret af et af de syv Breitling Jets.

Slået op d.

Billige Omega Aqua Terra Luksus Ure

Billige Omega Aqua Terra Luksus Ure har været en hæfteklammer til Omega siden introduktionen i 2003, og i år får vi en fin lille opdatering til samlingen, der tilføjer nogle nye styling-signaler og introducerer nye Master Chronometer-kalibre i disse daglige brugere. Lad os se nærmere på den nye serie Aqua Terras.
Omega Seamaster Aqua Terra Master Chronometer har stadig de nautiske referencer, som linjen er kendt for. Den stribede urskive af Aqua Terra formodes at jeg minder om et teakbåddæk. Mens striberne stadig er der, løber de på de nye Aqua Terras vandret i stedet for lodret. Det elskede datovindue er flyttet fra klokken 3 til 6, og dybdeklassen er ikke længere trykt på drejeknappen enten (nu kun “Co-Axial Master Chronometer” sættes ned klokken seks.
Alle tre versioner har en safir krystal sag tilbage, der viser enten kaliber 8900 (i 41mm sager) eller kaliber 8800 (i 38mm sagen). Begge bevægelser er certificeret som Master Chronometers af det schweiziske føderale institut for metrologi (METAS). Disse er temmelig fremragende muligheder for hverdagsklokker, der også har flotte styling og seriøse tekniske koteletter.

Omega Seamaster består af flere sub-serie, som alle kommer fra lanceringen af ​​brandet i 1948, den oprindelige Seamaster dykning ure (Her kan du lære mere om den oprindelige, banebrydende ure og andre vigtige historiske Omega ure). Ikke alle er selv et dykkerklip, men der er en form for nautisk eller vandpåvirkning – så de to vigtigste undermærker er “Aqua Terra” og “Planet Ocean” -navnet. Først skal du vælge Billige Omega serien, især Aqua Terra serien, arrangeret af mærkets første designet specielt til sport ur, er uret til formål at undgå eventuel vand – Omega Seamaster Aqua Terra Golf. Men efter en omhyggelig undersøgelse, synes dette valg efter en meget god gammeldags håndledstest, herunder den faktiske dag i linket, mere hensigtsmæssigt.
Når alt kommer til alt, hvilken bedre måde at se tilbage på sådan et ur end at sætte det på håndleddet for den aktuelle golfrunde? Det var min sidste chance, ikke nogen lejlighed, men på Carmel Country Club i Charlotte, NC – en udvej ved siden af ​​Quail Hollow, som var vært for 2017 PGA Championship, som var årets udgang En stor begivenhed, der er også en Billige Ure Omega Online salg vil være den officielle timekeeper siden 2011.

De ure, jeg gennemgik, var fra den oprindelige Aqua Terra Golf-serie (Omega lancerede nye redesignede modeller under PGA Championship weekend, jeg har dækket dem her). Dets grundlæggende udseende og tre anden side Aqua Terras, nogle subtile ændringer fra inspiration golf: grøn for centret sekunder, fyldt pilespidser Pilen i en lille trekantet selvlysende materiale og i fem minutter på minut sporet De arabiske tal på skalaen adskilles af et tyndt hvidt indeks.
Ud over den klokken 3 position, som har en dato vindue moderate, hvide tal på sort baggrund og sort urskive nøgle koordinat, i tillæg til klokken 3 position, en trekantet kile med indeks selvlysende indsats. Et sølv Omega-logo vises under klokken 12, og under er det et cursivt “Seamaster” -logo med en fairway green. Det græske bogstav Omega er et langt anerkendt symbol på det schweiziske mærke. Kronen er præget og strammet fast for at sikre, at 41 mm rustfri ståltaske har 150 meter vandtæt ydeevne.

Den vendes og gennem safir se bunddækslet, kan du se indersiden af ​​Billige Ure Omega Online salg kaliber 8500 bevægelse, dens tovejs vikling af rotoren, i alle plader, og kuldebroer “arabisk” guillocheret mønster design, en bevægelse Omega symbol. På grund af bevægelse og bunddækslet lille tekstdisplay, kaliber 8500 under anvendelse af Omega koaksial undslipningsprocent og fremragende modstandsdygtighed over for op til 15.000 gauss magnetfelt og derover (selv om ikke alle METAS certificeret Master kronometer egenskaber har i denne model ved Erstatter sin 8900 kaliber i den nye model, og to vigtigste tønder tydeligt markeret (men ikke let synlige) gemmer 60 timers strømreserve. Andre udskæringer på sagen viste, at der er tale om vandstand og bevægelser ved hjælp af silicium (Si14) som balancen forår – der er moderselskab for Swatch koncernens Billige Ure Omega Online salg brand producerede ure og mere almindelige elementer. Den sorte urskive er udstyret med et lyst display og præsenterer et af de ovennævnte små punkter til Seamaster’s tradition. Det vertikale linjemønster er beregnet til at fremkalde skibets dæk. For de fleste mennesker, dette emne er ikke umiddelbart indlysende – dette kan være grunden til, at brandet indført en mere oplagt liggende tilstand på opdatering af Aqua Terra Golf ur – men jeg foretrækker personligt de finesser her. (Et andet punkt at bemærke er: Hvis du ønsker at se dette ur, kunne man tro, at minutviseren er faktisk den form af en pil GMT hånd, fordi det er almindeligt brugt som en form for GMT armbåndsur, men hurtigt tælle hånden ( Og manglen på en 24-timers skala på skiveflangen eller firkanten vil hurtigt få dig til at ignorere denne fejl.

Slået op d.

Billige Ure omega De Ville Online salg

De herlige dage i Billige Ure omega De Ville Online salg kjole uret er utvivlsomt skygget af succesen af nutidige sportsure, der er strålende. Det går såvel som en moderne konstellation og kan ikke fange den samme magi, som Pie Pan engang gik, og De Ville-linjen kan ikke komme ud af skønheden i 1990’erne. Alt ændret i Basel World 2014 viste stille og tydeligt på sportsklokken med skønheden i skønheden, at Omega De Ville Trio (40 mm) gjorde. Vi vurderede alle moderniseringen af Seamaster 300, som var Trésor, der var tilbage i vores sind.

Billige Ure omega De Ville Online salg Hour Vision blev lanceret i 2007, bragte det en ny æra til OMEGA. Det introducerede den første interne koaksiale mekaniske bevægelse. De Ville Co-Axial er et klassisk ur design og innovativt mekanisk urværk.
billigste omega Coacquar Serie ure viser veltalende hvordan de klassiske mandlige ure skal være: det bedste traditionelle 41 mm 18K røde guld eller rustfrit stål tilfælde nogensinde, dual zone dial romerske tal og ren Elegant romersk taleskive med mekanisk uret bevægelse.

Devil-koordineret kronograf er drevet af omega-koaksialkaliber 9300/9301 (chronokodemedlem i koaksiale serien). Skiven er forbedret med to underdrejere. En af dem er placeret klokken 9, der er en lille hånd i klokken 3, og en anden håndbøjle. Dette indbefatter kronografens minuthånd og timers hånd for intuitivt at læse den forløbne tid.
replika omega OMEGA De Ville Coaxial kaliber har også en årlig kalenderfunktion, så du skal kun indstille den en gang om året den 1. marts. Den drives af Omega Coaxial Caliber 8601 og suppleres af et matchende armbånd eller sort eller brun læderrem. For De Ville’s koaksiale kalenderur åbnes datoen og måneden klokken 3.
De Ville Hour Vision, som startede i 2007, markerer vores eget afkast. De Ville’s koaksiale blide mænds sarte ure er den perfekte kombination af uretradition og fremtiden for mekaniske ure.