Slået op d.

køb Mænd Breitling Navitimer World A24322 ure

En af læsernes kommentarer til min historie om de ti bedste damer ure på Basel international 2018 var kritisk for blingfaktoren i nogle af mine valg (i mit forsvar var disse “showpieces” af arrangementet, og jeg kunne ikke forlade dem ud) og bemærker, at kvinderne ser efterfølgerne med hvem han er bekendt, vil hellere have et godt mænds ur. Nå, dette indlæg er for ham. Eller mere til det punkt er Breitling Navitimer 1 automatic 38 til ham eller hans kvindelige venner. Det er en nedskaleret, let omdesignet version af et ikonisk mænds ur fra Breitling med en god bevægelse, et sportigt look og vintagestyling – noget guy ikke ofte ser på damerklokken.

køb Breitling ure revolver, omhyggeligt udbygget i løwager af de seneste måneder af big apple administrerende direktør Georges Kern og CVC Capital partners, omfatter ikke en ny damer kollektion – endnu ikke. Det omfatter dog den første af, hvad der sandsynligvis vil være mindre versioner af de nydesignede mænds modeller. Navitimer 1 automated 38 blev inspireret af en Navitimer fra 1950’erne kaldet Reference 66, et trehåndsur. Fraværet af chronograph-underdrejninger gør opkaldet renere stop den moderne Navitimer, guys inddragelsen af ​​en diasregel gør det mindre så give up den meget roste Navitimer 8, der blev introduceret om efteråret. køb Mænd Breitling Navitimer World A24322 ure  Den beaded bezel, som er noget dekorativ i min opfattelse, tager kanten af ​​det tekniske udseende af glidestyret og den røde tippede hånds hånd. Den indeholder Breitling-automatisk quality 17 (en ETA 2824-2 base) med COSC-kronometercertificering og en forty-timers strømreserve.

For at hjælpe med at genopbygge Breitling-samlingen bragte Kern guy Bove, som som kreativ direktør hos Chopard i de sidste 10 år var med til at lancere selskabets L.U.C kollektion af top rate ure med interne bevægelser. Før dette arbejdede han for Kern i seks år på IWC, et højere quitmen mindre synligt sportsur mærke ejet af Richemont organization. Boves kort var at opdatere salg Breitling ure linje for at inkludere renere og mere moderne designmen at tage idea fra Billige Luksus Ure Online arkiverne (Breitling blev grundlagt i 1884). “Ideen er ikke at genbruge gamle ure igen,” siger Bove. “Jeg ser det mere som at tage rå ingredienser fra ældre modeller og bruge dem i nye opskrifter.” Ikke alle disse ingredienser lagde klippet. fanatics var chokerede, da Breitling introducerede Navitimer eight uden glidestyret, en definerende funktion siden 1950’erne. Det var ikke, at diasreglen blev anset forældet; faktisk var det for moderne. Det nye design blev inspireret af ombordkronografer produceret af Breitling i 1930’erne og 1940’erne, en æra før diasregler.

Navitimer 1 automatisk 38mm størrelse er et sødt sted, der virker til både mænd og kvinder, og mærker sætter i stigende grad unisex ure i den størrelse. Den 38mm Panerai Luminor Due, introduceret i januar på SIHH, er en anden stor, der kommer til at tænke på. Og forresten, da jeg vendte tilbage fra smykker i Las Vegas, kan jeg rapportere at smykker går i samme retning. Jeg så mange ringe, armbånd og vedhæng, der kunne arbejde for – og er beregnet til at blive båret af – enten kvinder eller mænd. Denne unisex-fashion appellerer til det, der beskrives som den “mere okønsvæske” tusindårs generationmen selv de af os, der er ældre og ikke identificerer sig med den definition eller med årtusinder overhovedet kan finde meget at sætte pris på i unisex koncept, især de af os kvinder, der elsker mænds ure.

Navitimer 1 computerized 38 har et datovindue klokken 6, en rigtig falske Breitling ure flot ekstra funktion til et daglig ur. Skiven på stålmodellen er enten kind eller blå, med matchende alligatorremme med sporty hvide topsting. Der er også en stålversion med en 18k rød guldring og en beige urskive med en brun alligatorrem. Den beaded bezel i guld og påført guldmarkører gør denne model til at ligne et helt andet ur – en der er dressier quit tidligere Navitimers, på trods af glidestyret. Faktisk synes jeg, det handler om så dressy som det, de fleste kvinder virkelig vil have i en dagskue. Pas på andre mærker – det er virkelig muligt at lave et dameklokke uden at over-identificere det ved at lægge perlemor, diamanter, blomster eller farvede stropper.
Slået op d.

bedste Mænd Omega Aqua Terra 150m Gents 231.10.42.22.01.001 ure

For 2013 omdanner Omega fuldt ud Seamaster Aqua Terra familien med den nye Omega Aqua Terra Chronograph GMT. Med en ny bevægelse og solide udseende er dette det halvformelle sportsur i Omega Aqua Terra kollektionen for at lyst efter. Jeg havde ingen anelse om, at perfekte omega ure  var så elsket, indtil aBlogtoWatch-seerne begyndte at spørge en masse et par måneder før Baselworld 2013, hvorvidt Omega skulle indsætte deres nyere internt fremstillede Caliber 9300 automatisk kronograf i en Omega Aqua Terra model. Omega De Ville fik bevægelsen sidste år (anmeldelse her).

Spørgsmålet var rimeligt, da Omega gør et punkt for at erstatte alle ure med ikke-interne bedste Mænd Omega Aqua Terra 150m Gents 231.10.42.22.01.001 ure bevægelser med interne bevægelser. Især i deres high-end samlinger som De Ville, Planet Ocean og Aqua Terra. Så jeg ventede på Baselworld at finde ud af. Det jeg lærte er, at Omega ikke kun frigiver en Aqua Terra med en intern bevægelse, men at den også vil have en GMT komplikation. Dette er en del af den nye billige omega ure Caliber 9605 automatiske bevægelse.
I grunden er 9605 en version af 9300 med en GMT-hånd i en af ​​underdialerne. Selvom dette virkelig omdanner designet. Da Omega frigjorde kaliber 9300-bevægelsen i 2011 (praktisk første udseende og forklaring her), var tanken at have en ekstraordinær chronograf på internettet, der var moderne på alle måder, har et kolonnehjul, siliciumdele i undslippe og være nyttige. Den bruger to underdialer til hele 12 timers kronograf. Dette sætter to hænder i den højre underdialning, som måler både kronografens timer og minutter.

I 9300 var venstre underdial for de kørende sekunder. I kaliber 9605 har du også Billige Luksus Ure Online en GMT-hånd derinde. Nu er de to subdials bedre afbalanceret med to hænder hver. Dette opgraderer også brugen af ​​salg omega ure interne bevægelse for at tilbyde den ekstra funktion. En kronograf med dato og GMT hånd er en vidunderlig rejseur. køb omega ure havde også brug for noget at konkurrere med Breitlings Caliber 04-bevægelse (her i Chronomat 44 GMT watch review). Jeg har en fornemmelse af, at 9605 er lige så imponerende som 9300 med hensyn til nøjagtighed og nytteværdi. Vi har stadig ikke en hurtig indstillet funktion til datoen, men ellers er det en forbløffende nyttig automatisk bevægelse.


Omega taler ikke officielt om Omega Aqua Terra Chronograph GMT, men vi fik ikke den præcise størrelse. Selv om den er omkring 45 mm bred, iført stor på håndleddet, men lidt tyndere end sige, Planet Ocean Chronograph. Jeg foretrækker Planet Ocean i sin trehånds- eller GMT-form, og tror, ​​at hvis du vil have en replika omega ure med en kronograf, skal det være en Omega Aqua Terra eller Speedmaster.


Brug GMT-komplikationen på Omega Aqua Terra Chronograph GMT-watchet er ligesom du ville forvente i andre GMT-ure, kun hånden er mindre og i den subsidiære urskive. Det gør det sværere at læse, men Omega gør et godt stykke arbejde med at tilbyde læsbarhed. Selvom det med den lille underdialog og markører versus arabisk taleskala for 24-timers indikatorerne, vil du sandsynligvis ikke være i stand til at læse den anden tidszone med et enkelt blik. På nogle modeller er GMT-hånden rød, mens den på andre er guld for at matche andre detaljer.
Design klogt, kopiere omega ure er stort set det, du kan forvente af falske omega ure . Ved lanceringen om et par måneder vil der være få versioner til rådighed, herunder både guld- og stålarmbånd. I high-end er der en solid 18k rød guldmodel, samt en to-tone version med ståltaske og 18k rødguldsramme, krone og pushers. De fleste vil nok vælge alle de polerede stålmodeller. Sagen er vandtæt til 150 meter, og det har selvfølgelig en safir krystal. Dial konstruktion er unik, da Omega bruger en plade på ansigtet, der giver udseendet af forsænket underdialer, mens du tilføjer dybde og tekstur. Dial farver kommer i både dyb grå og offwhite og overalt er ansigtet meget læseligt.

Slået op d.

eksklusivt Mænd Breitling Colt Quartz A74387 ure

urindustrien står over for hårde tider, og at tilbyde mere overkommelige stykker, der præsenterer en reel værdi proposition for købere, er en indlysende måde at nå et større marked. For almindelige luksusmærker som Breitling betyder det flere bang-for-buck stykker som den nye Colt Skyracer, som vi har her. Ved at dække frigivelsen af ​​Breitling Colt Skyracer her, sagde vi, at den har en “ekstremt rimelig pris” på omkring $ 2.000. Det er måske ikke helt en stjæle, men   billige breitling ure Skyracer er et solidt sportsligt ur for dem, der søger Breitling-kvalitet og brandidentitet, og som er åbne for ideen om high-end kvarts bevægelser.


Som de fleste andre ure fra mærket er Breitling Colt Skyracer stor, fed og brash. Og det er passende,eksklusivt Mænd Breitling Colt Quartz A74387 ure  fordi dette ur ud over alt andet er et værktøjsur. Det måler 45 mm bredt og er 13,5 mm tykt. Men den seje ting om det er, at den kommer i en sort carbon komposit sag. Breilting kalder dette kulstofmateriale Breitlight, og det er meget stærkt og let. For at give dig en ide om, hvor let det er, overvej denne kendsgerning: det er 3,3 gange lettere end titanium. Det er ret utroligt.
Breitlight har også andre nyttige egenskaber. Det har “ekstraordinær modstand” mod ridser, korrosion, og det er også ikke-magnetisk og hypoallergen. I pressefotos ser Breitlight-sagen næsten ud som smedet kulstof, men i kødet mener vi, at det ligner udseendet af typiske DLC-finish. køb breitling ure Sagen er vandtæt til 100m og den har også en ensrettet kant, som kan bruges til timing events. Beslaget har fire hævede faner, som gør det nemt at betjene, selvom du har på handsker.


Opkaldets kloge brug af skrifttype og arrangement holder al information meget læselig, selv Billige Luksus Ure Online  med alle cifrene på opkaldet. salg breitling ure  Skyracer urskiven har en mat sort finish præget af store arabiske numeriske timemarkører. De store timemarkører er faktisk malet på urskiven, men gjort så med en skyggeeffekt, der giver markørerne en illusion af dybden. Det forhindrer også skiven fra at se for flad og uinteressant.


Omkring timen markører er en jernbanestil minutters spor, med hvert femte minut markeret. replika breitling ure Og på indersiden af ​​timemarkører er der yderligere 24-timers markeringer – meget praktisk, hvis du nogensinde har brug for at hurtigt henvise til militære tider. Klokken 3 er datovinduet pænt udført med datohjulet, der matcher farven på skiven. Sword-stil time og minut hænder er tykke og lumed for natten læsbarhed. Den sekundære hånd strækker sig helt til jernbane minutter spor og har en slående rød spids.

Slået op d.

bedste Mænd Cartier Calibre de Cartier W7100046 ure

En ting, der er meget lettere at lægge mærke til på Caliber Chronograph versus den originale model, er “køb cartier ure California” urskiven. Californien urskive er en stil, der først blev præsenteret af Rolex, som har halvdelen af ​​timemarkører som arabiske tal og halvt som romertal. Den ulige ting er, at de fleste mennesker ikke synes at lægge mærke til, medmindre det er påpeget. Det er ikke tilfældet på kaliberen, men halvdelen er romerske tal, mens den nederste halvdel er stafet-stil timemarkører. Er det noget du bemærkede med det samme eller havde du brug for at være opmærksom på dig?

For at holde uret mindre rodet flyttede billige cartier ure minutmarkørskalaen bedste Mænd Cartier Calibre de Cartier W7100046 ure til den indadvendte kant. Når jeg først ser ud af kalibreringschronografen, var jeg bekymret for denne designbeslutning, men efter at have set urene besluttede jeg, at det var til det bedste. Hvad det egentlig gør er, at hovedopkaldet holdes mere åbent og luftigt, men behøver evnen til at få mere præcise markører, hvis det er nødvendigt. Mens der er mere på spil på Chronograph dialet i forhold til trehånden, føler dialen sig mere ren – hvilket er en positiv ting.

Sagerstørrelsen forbliver 42 mm bred, og jeg tror ikke,Billige Luksus Ure Online  at den er tykkere end den trehånds Caliber-model. Selvfølgelig er der den rigtig glatte integration af chronograph pushers. Som jeg nævnte, da jeg først skrev om dette ur, er det klart, at Cartier altid havde til hensigt at få en replika cartier ure kronografversion til kaliberen, fordi kronbeskyttelsen er så perfekt designet til at indarbejde pushers i den. En anden interessant detalje er, at kronografen har mere vandmodstand end trehandsmodellen. Kaliberen har kun 30 meter vandmodstand, mens kronografen har 100 meter. Jeg kan ikke hævde at forklare det, men det er det, Cartier rapporterer.

Cartier tilbyder kalibreringskronografen på både en alligatorrem og et falske cartier ure  stålarmbånd. Da jeg altid er fan af Cartier ure på armbånd, må jeg anbefale sidstnævnte mulighed. Leveres i stål, 18k rosen guld og to-tone i stål og guld, Caliber Chronograph tilbydes i en lang række versioner. Når det er sagt, er skiven kun tilgængelig i den off-white sølv tone (for nu). Dem, der ønsker en mørkere farvet urskive, bliver nødt til at vente. Priserne spænder fra $ 10.600 – $ 11.200 i stål, til $ 14,00o – $ 16,300 for totonemodellerne, og $ 29,000 – $ 50,000 i solid 18k pink guld.

Slået op d.

bedste Mænd Omega Seamaster 300m 212.30.36.20.03.001 ure

Ved at bygge på deres eksisterende design har salg omega ure frigivet Seamaster 300 i ædelmetal tilfælde af platin eller guld, med Malachite og Lapis Lazuli urskive. De grundlæggende specifikationer og dimensioner af Seamaster 300 forbliver de samme her, med en 41 mm diameter sag, sag højde på 14,65 mm, og selvfølgelig 300m vand modstand. Hvor de vigtigste ændringer kommer ind på denne nye model, er materialerne. Billige Luksus Ure Online Uretasken er tilgængelig med dit valg af enten platin eller 18 k guld, sammen med en malachit urskive (grøn) eller en Lapis lazuli urskive (blå). Både malachit og lapis lazuli synes at være materialer, mærker åbent eksperimenterer med, som det fremgår af udgivelser som Piaget Altiplano Flying Tourbillon Marquetry Dial ure gik vi i hånden med på SIHH 2018. Ikke alene er disse ædelstene typisk vanskelige at arbejde med, men for at se store mærker eksperimentere med eksotiske materialer som dette (selv meteorit i tilfælde af denne Rolex Day-Date 40) kunne være et tegn på en nylig stigning i forbrugernes interesse, især blandt high-end købere.


Den ekstraordinære efterbehandling fortsætter på Master Co-Axial replika omega ure Caliber 8913-bevægelsen, der rager indeni, som sporter en 18k Sedna guldrotor og balancebro, svarte skruer, tønder og balancehjul samt Genève-striber. Caliber 8913 er en dobbelt-tromlet automatisk bevægelse, der har en 60 timers strømreserve, frekvens på 25.200 bph, coaxial escape, siliciumbalancefjeder, magnetisk modstand på op til 15.000 gauss og en hurtigindstillet timers funktion. Til toppen af ​​hele den dyrebare pakke er hænderne enten 18k hvidguld eller 18k gult guld afhængigt af det metal, du har valgt.

Jeg tror, ​​at Seamaster 300 alene er bedste Mænd Omega Seamaster 300m 212.30.36.20.03.001 ure smukkeste dykkeur med alle sine polerede overflader og mindre størrelse, så det er fornuftigt, at mange mennesker måske bruger Seamaster 300 som mere af en kjole dykker. Faktisk bærede jeg min Seamaster 300 på en læderrem på det sidste bryllup, jeg deltog i. Mens jeg tror, ​​at anvendelsen af ​​disse ædle metaller og dial materialer er lidt over toppen, jeg faktisk virkelig grave dem.


Både Lapis lazuli og Malachit uret ser fantastisk ud på dette ur design falske omega ure (i hvert fald i pressefotos), og selv om det ikke er noget jeg nogensinde ville købe for mig selv, kan jeg lide den tilføjede farve og personlighed, som malachit og lapis lazuli giver . Dette ur er bestemt for et lille publikum af købere givet sin avancerede kombination af materialer, men jeg har ingen tvivl om, at billige omega ure stadig vil finde kunder til det. Jeg er delvis til Lapis lazuli-skiven selv, da jeg er en stor sucker for blå, men grøn er en sjælden farve at finde på ure (endnu sjældnere at finde det godt) og malachitten er et unikt udseende.
købe omega ure har igen spillet med materialer på en meget interessant måde med denne udgivelse og skabt et virkelig iøjnefaldende (omend dyrt) par, efter min mening. Hvis du går ind i denne kombination af materialer på en dykker, vil Seamaster 300 Malachite og Lapis lazuli være tilgængelig fra oktober i år, med priser startende med $ 35.000 for malachitskiven i 18k guld, op til $ 69,100 for Lapis lazuli opkald i platin

Slået op d.

designer Kvinder Cartier Ballon Bleu W69003Z2 ure

Blandt Cartiers mange nye udgivelser til 2011 var denne ultratynde version af den populære Ballon Bleu. Jeg er ikke helt sikker på, hvorfor Ballon Bleu er så populær. Som kvinders ur får jeg det helt. Det har en elegant, boblende skønhed til det og nogle fine afrundede kurver. Jeg mener ordet “ballon” er i navnet – i hvert fald tror jeg det er hvad “ballon” betyder. Jeg kunne være forkert, det ved jeg ikke. Uanset den sande oversættelse vil urkollektionen altid være den “blå ballon” for mig – og nu er det lidt deflateret.

Tynde profilure er varme i 2011. Der er mange grunde til det, men prisen er en af ​​dem. Mærker kan opkræve det samme beløb for et ur med mindre ædle metaller – og de kan hævde du betaler for kompleksiteten af ​​miniaturisering. Det argument kan give mening, men tynde ure har eksisteret i generationer. Jeg har faktisk ikke noget imod tynde profilure, medmindre de er brede nok. Alt under 40 mm bredt i en tænkeprofil vil ikke se tiden på mit håndled, og jeg foretrækker mindst 42 mm og bredere, hvis jeg kan hjælpe det. Heldigvis fremstillede køb Cartier Santos ure denne tynde version af Ballon Bleu 46mm bred – fantastisk.


Cartier kalder uret “Extra-Flat” Ballon Bleu. Der er mindst et dusin Billige Ure Online salg måder at du finder mærker, der navngiver tynde ure. Nogle bruger kun navne som “flad” eller “tynd” og undertiden udtryk som “slank.” Varemærkerne bliver nogle gange mere end begejstrede for disse tiders svelte natur og føler sig nødt til at tilføje på adjektiver for at hjælpe dig med at komme ind i deres samme sindstilstand. Derfor ser du etiketter som “ultra-tynde” og “ekstra-flade”. Kan nogen i Schweiz komme med et sæt “tynde” retningslinjer for at hjælpe disse mærker ud? Hvad anses for at være tyndt? Hvad betragtes som ekstra tyndt? Du ser ikke udtrykket “ekstra tykt”. I stedet bruger de ordet “overdimensioneret” (som jeg har nævnt omkring 6000 gange er et dumt udtryk, jeg hader). Etiketterne giver ingen mening, men de er sjove at sige. Som du kan se, er Extra Flat Ballon Bleu temmelig darn tynd på håndleddet. perfekte Cartier ure offentliggør ikke engang tykkelsen af ​​sagen. Jeg tænkte ikke at måle det, når jeg tjekker det, men nu kan jeg ikke fortælle dig målingen. Så hvor flad er uret? Ekstra flad.


For at være retfærdig, betyder den faktiske tykkelse af et tyndt urent ikke noget, medmindre du vil hævde, at du har den tyndeste i verden, som det er tilfældet med nogle Piaget ure. Hvad betyder noget, hvordan de ser ud og mærker på håndleddet. rabat Cartier ure er ikke i spillet for at slå nogen optegnelser, men det vil gerne tilbyde en tynd profilversion af den populære sælger – og det ser godt ud til at være klassisk. Tynd synes bare at være den populære ting at gøre i disse dage, og mærker eksperimenterer, hvor de måske ikke uden denne tendens er omkring. Den tynde sag af Ballon Bleu Extra-Flat er bred og flad – hvilket er godt. Jeg foretrækker dem fladere versus buede, når de er i denne størrelse. Lugsne kurver lidt for at få uret bedre til at passe på dit håndled.
Med kun to hænder og bedste Cartier ure romerske tal, ser guilloche maskinens indgraverede urskive ud og er let at læse. Hvorvidt du kan lide stilen af ​​det, er et smagsspørgsmål, men det er et smukt attraktivt ansigt i tingenes ord. Der er også den blå dialerede version af Ballon Bleu – som er speciel til den platinformede model. Bortset fra det er 18k hvide og rose guld modeller med mere traditionelle kigger Cartier urskive. Den overdækkede krone har en safir cabochon sat i den.
falske Cartier ure nævner ikke se bevægelse er i Ballon Bleu Extra-Flat. Men et hurtigt kig på caseback afslører udtrykket “mecanique.” Det siger mig, at uret har en mekanisk bevægelse i den, som i dette tilfælde er manuelt såret.

Slået op d.

billig Mænd Omega Speedmaster Moonwatch

Med slutningen af ​​en olympisk spil kommer den merchandising flood til det næste og, med to år at gå, har den olympiske officielle timekeeper Omega allerede startet “nedtællingen”. Men mit gæt er, at disse billige omega ure Speedmaster Moonwatch Professional “Tokyo 2020 “Begrænsede udgaver vil være nogle af de bedste ure i forbindelse med de kommende 2020-olympiske lege i Tokyo, Japan. I alt fem varianter henvises til de fem ringe i det olympiske logo med farverne på deres indvolde og andre højdepunkter. Mens disse er beregnet som Japan-kun begrænsede udgaver, så fik vi dem til at se på, når de besøgte Omega-fabrikken for nylig.


Omega har været officielt timekeeper for de olympiske lege siden 1932, og jeg anbefaler dette detaljerede udseende til Omega’s OL-historie Timekeeping-artiklen for meget mere om billig Mænd Omega Speedmaster Moonwatch kule historie i OL. Baseret på tidligere ure til spillene kan vi i det mindste spekulere på, hvad Omega’s generelle tilgang går fremad. Som med denne fem-timers samling, har Omega f.eks. Et lignende tema med fem Seamaster-modeller (hands-on her) til Vinter-OL i 2016 i Sydkorea i farverne i de olympiske ringe. Vi kan sandsynligvis også forvente, at mindst et par flere OL se endnu i år, siger i farverne på værtslandets flag måske (à la Ocean Ocean PyeongChang 2018 OL se), men for nu skal vi se på de farverige Moonwatches på hånd.


Tre af de fem nye falske omega ure Speedmaster Moonwatch billig Mænd Omega Speedmaster Moonwatch 311.90.44.51.03.001 ure Professional “Tokyo 2020” ure er alle stål, og to er “totonede” med 18k Sedna (Omega egen hemmelige opskrift på rosenguld) eller 18k gult guld. Specifikationerne er kendt som en fælles iteration af den moderne Speedmaster, med en 42mm-sag (50m vandtæt) og den håndskårne købe omega ure 1861 kronografbevægelse indeni (3Hz, 48-timers strømreserve). En afgang fra den mest klassiske Moonwatch er brugen af ​​safir til den meget kuplede “box-style” krystal – dette er et emne af potentiel debat, men safirkrystal øger ønskværdigheden for mig personligt.
Den blå-gul-sorte-grøn-rød af de olympiske ringe afspejles først i aluminiumsrammerne (keramik eller Omega’s “Liquidmetal” kan have været fint) af de forskellige ure. For at repræsentere gul, gik salg omega ureimidlertid med en sort bezel og gul guld på referencen 522.20.42.30.01.001 version. Grundlæggende er hver version attraktiv på sin egen måde, efter min mening. Den helt blå referencen 522.30.42.30.03.001 har en slags “omvendt panda dial” i modsætning til sort, der har en “ægte panda dial” – hvilket betyder en hvid dial med sort subdials, hvilket er ekstremt populært, men stadig overraskende ualmindeligt på moderne ure på trods af alle de seneste vintagerevider. Pandaen, referencen 522.30.42.30.04.001, kan være min favorit.
At repræsentere de røde og grønne af de olympiske ringe er Billige Luksus Ure Online mere farverige versioner, især referencen 522.20.42.30.06.001 med en grøn bezel, Sedna guld højdepunkter og en sandblæst lysegrå urskive. Jo flere farver du kombinerer på et opkald, desto sværere kan det være at få det til at fungere, og her har Omega brugt ikke mindre end fem, af min tæller, hvilket resulterer i den mest potentielle prangende mulighed. Endelig er referencen 522.30.42.30.06.001 med en rød beklædning og alle hvide urskiver måske den mest øjeblikkelige iøjnefaldende af de fem. Uanset eventuelle andre farveovervejelser har alle fem modeller en rød Speedmaster-tekst og matchende red-tipped chronograph seconds-hånd. Omega siger, at Ω-logoet er i en guldtone, der passer til højdepunkterne eller case-materialerne i hver model i replika omega ure forhold til den olympiske guldmedalje – det er gul eller Sedna og hvidguld til alle stål modellerne.


De faste casebacks af Omega Speedmaster Moonwatch Professional “Tokyo 2020” Limited Edition ure er præget med, i stedet for den sædvanlige Omega Seahorse, Tokyo 2020 Olympiske logo i relief med en dejlig baggrundstekstur. At holde eksplicit olympisk branding kun på casebacket gør det muligt for uret at være det primære fokus, og det er sådan, at de fleste begrænsede udgaver skal ske, efter min mening. Jeg, for eksempel uden nogen personlig 2020 olympisk forbindelse, kunne nemt bære og nyde et sådant ur. Omega’s olympiske ure er legitime og kølige, hvis nogen er, men de 2018 PyeongChang-ure (der er knyttet til ovenstående), som havde olympiske ringe på urskiven, vil f.eks. Være bedst for dem, der specifikt ønsker at fejre disse spil. Selvom jeg må indrømme, at disse omega-olympiske ure med indbyrdes forbundne underdialer som de olympiske ringe er en ret pæn ide.

Tilføj disse fem nye Speedmasters til de tilsyneladende uendelige iterationer, der svarer til enten en dejlig vifte af muligheder eller beslutningslammelse for dem på markedet for en eller en. Omega Speedmaster Moonwatch Professional “Tokyo 2020” Limited Edition-ure vil hver især være begrænset til 2.020 stykker og sælges på Omega-butikker i Japan. Speedmaster popularitet i Japan var uden tvivl en del af at vælge den til denne udgivelse. Stålvejen

Slået op d.

Perfekt Mænd IWC Portofino Manual IW510102 ure

Hvad handler det om appel af en klassisk monopusher kronograf? Vi ser muligvis på en af ​​de mest passende svar på det spørgsmål: IWC Portofino Handwound Monopusher Chronograph har falske IWC ure kontrolleret alle kasser med en smuk dressy kronograf, støttet af en imponerende bevægelse i et urmontering af Portofino navn.
I metallet er denne 45 mm brede billige IWC ure Portofino stor, men langt fra brash eller blingy. Leveres i enten 18 k hvid eller rødguld, hvide guldmodellen har en skiferfarve med børstet overfladebehandling, mens det røde guld har en sølvfarvet hvid urskive. Som vi vil se hele vores hands-on ser her, går IWC Portofino familien en linje mellem klassisk og moderne, slør kantene af dressy og afslappet på en måde, der ofte virker ubesværet.


Mens IWC Portofino Hand-Wound Monopusher virkelig er stor, når du klapper den over og ser bevægelsen gennem displayet tilbage, får du en bedre følelse af hvorfor sagen er lige så … generøst dimensioneret. køb IWC ure Portofino Hand-Wound Monopusher Chronograph, som den udstrakte hætte på en V12 E-Type, huser Perfekt Mænd IWC Portofino Manual IW510102 ure temmelig smukke og helt massive kaliber 59360. 59360 er en håndvævet bevægelse med tid, dato, en strømreserveindikation og en 60 -minute kronograf, der er aktiveret, stoppet og nulstillet via en enkelt knap indlejret i kronen. Tjekker ved 4 Hz med en strømreserve på 192 timer (8 dage), er kronografimekanismen modulær og har et kolonnehjul.
Ikke altid tilfældet med modulære kalibrer (som i modsætning til her er modulerne ofte installeret på bevægelsessiden) med IWC Portofino får vi chancen for at undersøge, hvordan chronograffunktionens dele er blevet installeret på køb IWC ure kraftfulde 59000 base kaliber, der leverer nok go-juice Billige Luksus Ure Online i otte hele dage. De store, men tilstrækkeligt store og formede plader, der sikrer de fleste ekstra hjul på kronografen, dækker kun ca. 1/4 af bevægelsen, hvilket giver masser af plads til at udforske basiskaliberen nedenunder og se kolonnehjulet i stort set i drift efter hvert tryk på pusher.


På trods af sin modulære arkitektur er salg IWC ure Portofino Hand-Wound Monopusher Chronograph kun 13 mm tyk, hvilket gør det ikke mere besværligt på håndled end de fleste enkle sportsure. Bevægelsen behandles til en dejlig finish, der accentrerer dets åbne design og mangel på en viklingsrotor. Med en indeksløs balance og Breguet-forår har 59360 lodrette striber og skråkant på hovedpladerne.


Dial design er delikat og direkte, ved hjælp af en vellykket blanding af klassiske og mere moderne elementer (som de røde accenter på sub dials og power reserve). Læsbarheden er stærk, og udsigten til skiven er bevaret med et antireflektiv safirglas. Mærkerne påføres og fanger lyset med en glimmer, der er pænt matchet af tone og farve på ædelmetalhuset muligheder.
På håndled føles IWC Portofino Hand-Wound Monopusher som et kraftbevægelse. Det er stort, men klassisk, og det mere komplicerede opbygning af skiven er trods de enkle linjer af sagen, som er bred, men har minimal lugs. Den tynde firkant forstørrer den overordnede visuelle effekt af den brede urskive, mens de rene linjer og det ikke-rotte layout redder IWC Portofino fra at være for meget æstetisk.


Naturligvis udelukker mono-pusher-kronografens bevægelse de dobbelte skubber, der almindeligvis ses på andre stopure, da nu den eneste pusher til kronografen er integreret i den allerede ret store krone. Som følge heraf stiger krone-pusherstykket betydeligt fra den allerede massive sag og dermed ja, fra tid til anden vil kronen og puseren grave ind i huden på dit håndled. Endelig er slutresultatet en meget klassisk, ubesværet dressy – og måske lidt nerdy. Kudos til replika IWC ure for et klassisk design, der ikke direkte efterligner æstetikken i en vintage model.

Slået op d.

køb Mænd Tag Heuer Carrera CV2113.FC6180 ure

I sidste uge blev Jean-Claude Biver (administrerende direktør for TAG Heuer og formand for LVMH Group Watches Division) i Geneve International Motor Show (hvor køb Mænd Tag Heuer Carrera CV2113.FC6180 ure også annoncerede Monaco Gulf Special Edition) og Andy Palmer (administrerende direktør for Aston Martin) meddelte at TAG Heuer er blevet valgt som Officiel Partner, Official Watch Partner og Official Connected Watch Partner af Aston Martin og Aston Martin Racing. Det er en mundfuld … så lad os se på, hvad der interesserer os mest: den nye TAG Heuer Carrera Heuer 01 Aston Martin.

Tilbage i 1960’erne og 1970’erne blev Heuer og senere billige Tag Heuer ure sponsoreret af Ferrari og en række individuelle chauffører, og de var først til at gøre det. Faktisk ser det næsten ud som Jack Heuer opfandt sponsoracer, racechauffører og endda en italiensk sportsvogn. I dag synes samarbejdet og partnerskaberne mellem et urmærke og et bilmærke, eller endog hele F1-organisationen (Rolex sammen med dem), at være et bevist koncept. IWC samarbejder med Mercedes AMG, Hublot slog sammen med Ferrari, og i sidste uge fortalte vi dig om Richard Mille, der gik sammen med McLaren.


Det gode ved alt dette er, at vi får nogle seje biler til at vise dig imellem alt urindhold, og der er specialudgaver eller begrænsede udgaver, der lanceres til ære for de nye samarbejder. Foruden et stort antal partnerskaber og partnerskabsaktiviteter lancerede falske Tag Heuer ure to ure til ære for det nye partnerskab (er). En af dem er køb Tag Heuer ure Formel 1 Aston Martin, og det er et batteridrevne kvartsur, vi vil ikke bruge for mange ord på det. Den anden er Carrera Heuer 01 Aston Martin, og det er noget, vi helt sikkert har lyst til, her hos MONOCHROME.


Grundlaget er den velkendte Carrera Heuer 01, som vi gennemgik det (se her) for tre år siden (sidste år gennemgik vi også den fulde keramiske version.) Et rustfrit stål tilfælde, der måler 45 mm i diameter, med safir krystal i front (kuplet, skrå kant, dobbelt anti-reflekterende behandling) og en safirrude i det sorte PVD-belagte tilfælde. Det er vandtæt til 100 meter, og der ligger en intern chronografisk bevægelse. Alt dette betyder, at denne Carrera er en stor og sporty kronograf, som du ikke behøver at fjerne fra dit håndled, når du replika Tag Heuer ure et bad eller hopper ind i en swimmingpool. Du kan nemt bære det når du laver sport eller noget andet …. et godt dagligt ur (eller daglig dagbog som vi plejer at kalde det til.)
Nu ‘nyheden’ om denne version er, at den understreger partnerskabet med Aston Martin. Derfor er Aston Martin-navnet indgraveret i den sorte keramikramme, mellem den røde salg Tag Heuer ure ‘skjold’ klokken 12 og begyndelsen af ​​tachymeter skalaen. Skiven er skeletoniseret i et sekskantet mønster, der er inspireret af detaljerne i den nye Aston Martin Vantage, og ifølge TAG Heuer er denne skive eksklusiv til Aston Martin. Datoen er synlig i en blænde mellem kl. 3 og 4, og mærkeets logo er placeret ved siden af ​​datoen mellem skiveens center og klokken 3.
Underdialer til 30-minutters tælleren og 12-timers tælleren er klokken 12 og klokken 6, og den lille hånd er placeret klokken 9. Inde i den lille anden underdial er Aston Martin logoet. De anvendte timemarkører leveres med luminescerende materiale, som ståltimerne og minuthænderne. Hænder til underdialerne er uden luminescerende materiale, og spidsen af ​​den midterste kronograf er brugt rødt.

Slået op d.

købt Mænd IWC Big Pilots IW500201 ure

I år markerer 80-årsdagen for køb IWC ure Pilot’s Watch samt linjens revamping for SIHH 2016, og mærket virker hensigtsmæssigt på at tappe i sin ret berømte historie. Den nye IWC Big Pilot’s Watch får ikke nogen større redesign, men der er flere æstetiske ændringer, som generelt fungerer godt og lykkes med at tappe ind i historien. Du har også fået den nye IWC Pilot’s Watch Chronograph, som har nogle designændringer, der er gjort for at “friske” op med lidt ironisk at se til fortiden for visuelle tegn.


Den nye købt Mænd IWC Big Pilots IW500201 ure (Ref. IW500912) ser retur af det trekantede indeks tilbage under kapitelringen klokken 12. En simpel bevægelse ved mærket, men jeg tror personligt, at dette ser meget renere ud end at have trekanten klemt op (jeg har altid troet, at det så ud som om nogen klemmer ind i et sæde på et overfyldt tog, der ikke helt kan rumme dem). “9” vender også tilbage, som jeg kan lide snarere end en unnumberedet timemarkør. Hvis du ser forsigtigt ud, mærker du, at tallene er dybere end den gamle model, og de fem minutters markører er snævrere. Hvad der ikke er ændret, er strømreserveopkaldet og datovinduet klokken 6.


Som med de nye Piloture, er der en Santoni kalveskindrem på dette ur, denne i sort. Med hensyn til bevægelsen er den uændret, og salg IWC ure Big Pilot Watch bruger stadig den automatiske 51111 Caliber, der opererer ved 3 Hz og giver 7 dages strømreserve. Også uændret, i modsætning til mange nye Piloture, er de tilfælde dimensioner, der stadig er 46 mm brede og 16 mm høje. Uret er vandtæt til 60 meter.
Hvad angår falske IWC ure Pilot’s Watch Chronograph (Ref. IW377709 og Ref. IW377710), er den mest oplagte ændring en, der har ramt meget af Pilot Watch-linjen – fjernelsen af ​​triple date vinduet. Det tilsyneladende overflødige designelement erstattes nu med et mere klassisk udseende single day og date vindue. Også væk er de små 5-minutters indikatorer på den ydre kapitelring, som altid så lidt akavet og rotet ud.


Bevægelsen og sagen er uændrede med den automatiske 79320 Caliber. Det fungerer ved 4Hz og vil give 44 timers strømreserve. Den rustfri stål sag er stadig 43 mm bred (replika IWC ure gør altid deres kronografer mindre end ikke-kronografer) og 15 mm høj, hvilket giver 60 meter vandmodstand.