Slået op d.

bedste Mænd Omega Seamaster 300m 212.30.36.20.03.001 ure

Ved at bygge på deres eksisterende design har salg omega ure frigivet Seamaster 300 i ædelmetal tilfælde af platin eller guld, med Malachite og Lapis Lazuli urskive. De grundlæggende specifikationer og dimensioner af Seamaster 300 forbliver de samme her, med en 41 mm diameter sag, sag højde på 14,65 mm, og selvfølgelig 300m vand modstand. Hvor de vigtigste ændringer kommer ind på denne nye model, er materialerne. Billige Luksus Ure Online Uretasken er tilgængelig med dit valg af enten platin eller 18 k guld, sammen med en malachit urskive (grøn) eller en Lapis lazuli urskive (blå). Både malachit og lapis lazuli synes at være materialer, mærker åbent eksperimenterer med, som det fremgår af udgivelser som Piaget Altiplano Flying Tourbillon Marquetry Dial ure gik vi i hånden med på SIHH 2018. Ikke alene er disse ædelstene typisk vanskelige at arbejde med, men for at se store mærker eksperimentere med eksotiske materialer som dette (selv meteorit i tilfælde af denne Rolex Day-Date 40) kunne være et tegn på en nylig stigning i forbrugernes interesse, især blandt high-end købere.


Den ekstraordinære efterbehandling fortsætter på Master Co-Axial replika omega ure Caliber 8913-bevægelsen, der rager indeni, som sporter en 18k Sedna guldrotor og balancebro, svarte skruer, tønder og balancehjul samt Genève-striber. Caliber 8913 er en dobbelt-tromlet automatisk bevægelse, der har en 60 timers strømreserve, frekvens på 25.200 bph, coaxial escape, siliciumbalancefjeder, magnetisk modstand på op til 15.000 gauss og en hurtigindstillet timers funktion. Til toppen af ​​hele den dyrebare pakke er hænderne enten 18k hvidguld eller 18k gult guld afhængigt af det metal, du har valgt.

Jeg tror, ​​at Seamaster 300 alene er bedste Mænd Omega Seamaster 300m 212.30.36.20.03.001 ure smukkeste dykkeur med alle sine polerede overflader og mindre størrelse, så det er fornuftigt, at mange mennesker måske bruger Seamaster 300 som mere af en kjole dykker. Faktisk bærede jeg min Seamaster 300 på en læderrem på det sidste bryllup, jeg deltog i. Mens jeg tror, ​​at anvendelsen af ​​disse ædle metaller og dial materialer er lidt over toppen, jeg faktisk virkelig grave dem.


Både Lapis lazuli og Malachit uret ser fantastisk ud på dette ur design falske omega ure (i hvert fald i pressefotos), og selv om det ikke er noget jeg nogensinde ville købe for mig selv, kan jeg lide den tilføjede farve og personlighed, som malachit og lapis lazuli giver . Dette ur er bestemt for et lille publikum af købere givet sin avancerede kombination af materialer, men jeg har ingen tvivl om, at billige omega ure stadig vil finde kunder til det. Jeg er delvis til Lapis lazuli-skiven selv, da jeg er en stor sucker for blå, men grøn er en sjælden farve at finde på ure (endnu sjældnere at finde det godt) og malachitten er et unikt udseende.
købe omega ure har igen spillet med materialer på en meget interessant måde med denne udgivelse og skabt et virkelig iøjnefaldende (omend dyrt) par, efter min mening. Hvis du går ind i denne kombination af materialer på en dykker, vil Seamaster 300 Malachite og Lapis lazuli være tilgængelig fra oktober i år, med priser startende med $ 35.000 for malachitskiven i 18k guld, op til $ 69,100 for Lapis lazuli opkald i platin

Slået op d.

designer Kvinder Cartier Ballon Bleu W69003Z2 ure

Blandt Cartiers mange nye udgivelser til 2011 var denne ultratynde version af den populære Ballon Bleu. Jeg er ikke helt sikker på, hvorfor Ballon Bleu er så populær. Som kvinders ur får jeg det helt. Det har en elegant, boblende skønhed til det og nogle fine afrundede kurver. Jeg mener ordet “ballon” er i navnet – i hvert fald tror jeg det er hvad “ballon” betyder. Jeg kunne være forkert, det ved jeg ikke. Uanset den sande oversættelse vil urkollektionen altid være den “blå ballon” for mig – og nu er det lidt deflateret.

Tynde profilure er varme i 2011. Der er mange grunde til det, men prisen er en af ​​dem. Mærker kan opkræve det samme beløb for et ur med mindre ædle metaller – og de kan hævde du betaler for kompleksiteten af ​​miniaturisering. Det argument kan give mening, men tynde ure har eksisteret i generationer. Jeg har faktisk ikke noget imod tynde profilure, medmindre de er brede nok. Alt under 40 mm bredt i en tænkeprofil vil ikke se tiden på mit håndled, og jeg foretrækker mindst 42 mm og bredere, hvis jeg kan hjælpe det. Heldigvis fremstillede køb Cartier Santos ure denne tynde version af Ballon Bleu 46mm bred – fantastisk.


Cartier kalder uret “Extra-Flat” Ballon Bleu. Der er mindst et dusin Billige Ure Online salg måder at du finder mærker, der navngiver tynde ure. Nogle bruger kun navne som “flad” eller “tynd” og undertiden udtryk som “slank.” Varemærkerne bliver nogle gange mere end begejstrede for disse tiders svelte natur og føler sig nødt til at tilføje på adjektiver for at hjælpe dig med at komme ind i deres samme sindstilstand. Derfor ser du etiketter som “ultra-tynde” og “ekstra-flade”. Kan nogen i Schweiz komme med et sæt “tynde” retningslinjer for at hjælpe disse mærker ud? Hvad anses for at være tyndt? Hvad betragtes som ekstra tyndt? Du ser ikke udtrykket “ekstra tykt”. I stedet bruger de ordet “overdimensioneret” (som jeg har nævnt omkring 6000 gange er et dumt udtryk, jeg hader). Etiketterne giver ingen mening, men de er sjove at sige. Som du kan se, er Extra Flat Ballon Bleu temmelig darn tynd på håndleddet. perfekte Cartier ure offentliggør ikke engang tykkelsen af ​​sagen. Jeg tænkte ikke at måle det, når jeg tjekker det, men nu kan jeg ikke fortælle dig målingen. Så hvor flad er uret? Ekstra flad.


For at være retfærdig, betyder den faktiske tykkelse af et tyndt urent ikke noget, medmindre du vil hævde, at du har den tyndeste i verden, som det er tilfældet med nogle Piaget ure. Hvad betyder noget, hvordan de ser ud og mærker på håndleddet. rabat Cartier ure er ikke i spillet for at slå nogen optegnelser, men det vil gerne tilbyde en tynd profilversion af den populære sælger – og det ser godt ud til at være klassisk. Tynd synes bare at være den populære ting at gøre i disse dage, og mærker eksperimenterer, hvor de måske ikke uden denne tendens er omkring. Den tynde sag af Ballon Bleu Extra-Flat er bred og flad – hvilket er godt. Jeg foretrækker dem fladere versus buede, når de er i denne størrelse. Lugsne kurver lidt for at få uret bedre til at passe på dit håndled.
Med kun to hænder og bedste Cartier ure romerske tal, ser guilloche maskinens indgraverede urskive ud og er let at læse. Hvorvidt du kan lide stilen af ​​det, er et smagsspørgsmål, men det er et smukt attraktivt ansigt i tingenes ord. Der er også den blå dialerede version af Ballon Bleu – som er speciel til den platinformede model. Bortset fra det er 18k hvide og rose guld modeller med mere traditionelle kigger Cartier urskive. Den overdækkede krone har en safir cabochon sat i den.
falske Cartier ure nævner ikke se bevægelse er i Ballon Bleu Extra-Flat. Men et hurtigt kig på caseback afslører udtrykket “mecanique.” Det siger mig, at uret har en mekanisk bevægelse i den, som i dette tilfælde er manuelt såret.

Slået op d.

billig Mænd Omega Speedmaster Moonwatch

Med slutningen af ​​en olympisk spil kommer den merchandising flood til det næste og, med to år at gå, har den olympiske officielle timekeeper Omega allerede startet “nedtællingen”. Men mit gæt er, at disse billige omega ure Speedmaster Moonwatch Professional “Tokyo 2020 “Begrænsede udgaver vil være nogle af de bedste ure i forbindelse med de kommende 2020-olympiske lege i Tokyo, Japan. I alt fem varianter henvises til de fem ringe i det olympiske logo med farverne på deres indvolde og andre højdepunkter. Mens disse er beregnet som Japan-kun begrænsede udgaver, så fik vi dem til at se på, når de besøgte Omega-fabrikken for nylig.


Omega har været officielt timekeeper for de olympiske lege siden 1932, og jeg anbefaler dette detaljerede udseende til Omega’s OL-historie Timekeeping-artiklen for meget mere om billig Mænd Omega Speedmaster Moonwatch kule historie i OL. Baseret på tidligere ure til spillene kan vi i det mindste spekulere på, hvad Omega’s generelle tilgang går fremad. Som med denne fem-timers samling, har Omega f.eks. Et lignende tema med fem Seamaster-modeller (hands-on her) til Vinter-OL i 2016 i Sydkorea i farverne i de olympiske ringe. Vi kan sandsynligvis også forvente, at mindst et par flere OL se endnu i år, siger i farverne på værtslandets flag måske (à la Ocean Ocean PyeongChang 2018 OL se), men for nu skal vi se på de farverige Moonwatches på hånd.


Tre af de fem nye falske omega ure Speedmaster Moonwatch billig Mænd Omega Speedmaster Moonwatch 311.90.44.51.03.001 ure Professional “Tokyo 2020” ure er alle stål, og to er “totonede” med 18k Sedna (Omega egen hemmelige opskrift på rosenguld) eller 18k gult guld. Specifikationerne er kendt som en fælles iteration af den moderne Speedmaster, med en 42mm-sag (50m vandtæt) og den håndskårne købe omega ure 1861 kronografbevægelse indeni (3Hz, 48-timers strømreserve). En afgang fra den mest klassiske Moonwatch er brugen af ​​safir til den meget kuplede “box-style” krystal – dette er et emne af potentiel debat, men safirkrystal øger ønskværdigheden for mig personligt.
Den blå-gul-sorte-grøn-rød af de olympiske ringe afspejles først i aluminiumsrammerne (keramik eller Omega’s “Liquidmetal” kan have været fint) af de forskellige ure. For at repræsentere gul, gik salg omega ureimidlertid med en sort bezel og gul guld på referencen 522.20.42.30.01.001 version. Grundlæggende er hver version attraktiv på sin egen måde, efter min mening. Den helt blå referencen 522.30.42.30.03.001 har en slags “omvendt panda dial” i modsætning til sort, der har en “ægte panda dial” – hvilket betyder en hvid dial med sort subdials, hvilket er ekstremt populært, men stadig overraskende ualmindeligt på moderne ure på trods af alle de seneste vintagerevider. Pandaen, referencen 522.30.42.30.04.001, kan være min favorit.
At repræsentere de røde og grønne af de olympiske ringe er Billige Luksus Ure Online mere farverige versioner, især referencen 522.20.42.30.06.001 med en grøn bezel, Sedna guld højdepunkter og en sandblæst lysegrå urskive. Jo flere farver du kombinerer på et opkald, desto sværere kan det være at få det til at fungere, og her har Omega brugt ikke mindre end fem, af min tæller, hvilket resulterer i den mest potentielle prangende mulighed. Endelig er referencen 522.30.42.30.06.001 med en rød beklædning og alle hvide urskiver måske den mest øjeblikkelige iøjnefaldende af de fem. Uanset eventuelle andre farveovervejelser har alle fem modeller en rød Speedmaster-tekst og matchende red-tipped chronograph seconds-hånd. Omega siger, at Ω-logoet er i en guldtone, der passer til højdepunkterne eller case-materialerne i hver model i replika omega ure forhold til den olympiske guldmedalje – det er gul eller Sedna og hvidguld til alle stål modellerne.


De faste casebacks af Omega Speedmaster Moonwatch Professional “Tokyo 2020” Limited Edition ure er præget med, i stedet for den sædvanlige Omega Seahorse, Tokyo 2020 Olympiske logo i relief med en dejlig baggrundstekstur. At holde eksplicit olympisk branding kun på casebacket gør det muligt for uret at være det primære fokus, og det er sådan, at de fleste begrænsede udgaver skal ske, efter min mening. Jeg, for eksempel uden nogen personlig 2020 olympisk forbindelse, kunne nemt bære og nyde et sådant ur. Omega’s olympiske ure er legitime og kølige, hvis nogen er, men de 2018 PyeongChang-ure (der er knyttet til ovenstående), som havde olympiske ringe på urskiven, vil f.eks. Være bedst for dem, der specifikt ønsker at fejre disse spil. Selvom jeg må indrømme, at disse omega-olympiske ure med indbyrdes forbundne underdialer som de olympiske ringe er en ret pæn ide.

Tilføj disse fem nye Speedmasters til de tilsyneladende uendelige iterationer, der svarer til enten en dejlig vifte af muligheder eller beslutningslammelse for dem på markedet for en eller en. Omega Speedmaster Moonwatch Professional “Tokyo 2020” Limited Edition-ure vil hver især være begrænset til 2.020 stykker og sælges på Omega-butikker i Japan. Speedmaster popularitet i Japan var uden tvivl en del af at vælge den til denne udgivelse. Stålvejen

Slået op d.

Perfekt Mænd IWC Portofino Manual IW510102 ure

Hvad handler det om appel af en klassisk monopusher kronograf? Vi ser muligvis på en af ​​de mest passende svar på det spørgsmål: IWC Portofino Handwound Monopusher Chronograph har falske IWC ure kontrolleret alle kasser med en smuk dressy kronograf, støttet af en imponerende bevægelse i et urmontering af Portofino navn.
I metallet er denne 45 mm brede billige IWC ure Portofino stor, men langt fra brash eller blingy. Leveres i enten 18 k hvid eller rødguld, hvide guldmodellen har en skiferfarve med børstet overfladebehandling, mens det røde guld har en sølvfarvet hvid urskive. Som vi vil se hele vores hands-on ser her, går IWC Portofino familien en linje mellem klassisk og moderne, slør kantene af dressy og afslappet på en måde, der ofte virker ubesværet.


Mens IWC Portofino Hand-Wound Monopusher virkelig er stor, når du klapper den over og ser bevægelsen gennem displayet tilbage, får du en bedre følelse af hvorfor sagen er lige så … generøst dimensioneret. køb IWC ure Portofino Hand-Wound Monopusher Chronograph, som den udstrakte hætte på en V12 E-Type, huser Perfekt Mænd IWC Portofino Manual IW510102 ure temmelig smukke og helt massive kaliber 59360. 59360 er en håndvævet bevægelse med tid, dato, en strømreserveindikation og en 60 -minute kronograf, der er aktiveret, stoppet og nulstillet via en enkelt knap indlejret i kronen. Tjekker ved 4 Hz med en strømreserve på 192 timer (8 dage), er kronografimekanismen modulær og har et kolonnehjul.
Ikke altid tilfældet med modulære kalibrer (som i modsætning til her er modulerne ofte installeret på bevægelsessiden) med IWC Portofino får vi chancen for at undersøge, hvordan chronograffunktionens dele er blevet installeret på køb IWC ure kraftfulde 59000 base kaliber, der leverer nok go-juice Billige Luksus Ure Online i otte hele dage. De store, men tilstrækkeligt store og formede plader, der sikrer de fleste ekstra hjul på kronografen, dækker kun ca. 1/4 af bevægelsen, hvilket giver masser af plads til at udforske basiskaliberen nedenunder og se kolonnehjulet i stort set i drift efter hvert tryk på pusher.


På trods af sin modulære arkitektur er salg IWC ure Portofino Hand-Wound Monopusher Chronograph kun 13 mm tyk, hvilket gør det ikke mere besværligt på håndled end de fleste enkle sportsure. Bevægelsen behandles til en dejlig finish, der accentrerer dets åbne design og mangel på en viklingsrotor. Med en indeksløs balance og Breguet-forår har 59360 lodrette striber og skråkant på hovedpladerne.


Dial design er delikat og direkte, ved hjælp af en vellykket blanding af klassiske og mere moderne elementer (som de røde accenter på sub dials og power reserve). Læsbarheden er stærk, og udsigten til skiven er bevaret med et antireflektiv safirglas. Mærkerne påføres og fanger lyset med en glimmer, der er pænt matchet af tone og farve på ædelmetalhuset muligheder.
På håndled føles IWC Portofino Hand-Wound Monopusher som et kraftbevægelse. Det er stort, men klassisk, og det mere komplicerede opbygning af skiven er trods de enkle linjer af sagen, som er bred, men har minimal lugs. Den tynde firkant forstørrer den overordnede visuelle effekt af den brede urskive, mens de rene linjer og det ikke-rotte layout redder IWC Portofino fra at være for meget æstetisk.


Naturligvis udelukker mono-pusher-kronografens bevægelse de dobbelte skubber, der almindeligvis ses på andre stopure, da nu den eneste pusher til kronografen er integreret i den allerede ret store krone. Som følge heraf stiger krone-pusherstykket betydeligt fra den allerede massive sag og dermed ja, fra tid til anden vil kronen og puseren grave ind i huden på dit håndled. Endelig er slutresultatet en meget klassisk, ubesværet dressy – og måske lidt nerdy. Kudos til replika IWC ure for et klassisk design, der ikke direkte efterligner æstetikken i en vintage model.

Slået op d.

køb Mænd Tag Heuer Carrera CV2113.FC6180 ure

I sidste uge blev Jean-Claude Biver (administrerende direktør for TAG Heuer og formand for LVMH Group Watches Division) i Geneve International Motor Show (hvor køb Mænd Tag Heuer Carrera CV2113.FC6180 ure også annoncerede Monaco Gulf Special Edition) og Andy Palmer (administrerende direktør for Aston Martin) meddelte at TAG Heuer er blevet valgt som Officiel Partner, Official Watch Partner og Official Connected Watch Partner af Aston Martin og Aston Martin Racing. Det er en mundfuld … så lad os se på, hvad der interesserer os mest: den nye TAG Heuer Carrera Heuer 01 Aston Martin.

Tilbage i 1960’erne og 1970’erne blev Heuer og senere billige Tag Heuer ure sponsoreret af Ferrari og en række individuelle chauffører, og de var først til at gøre det. Faktisk ser det næsten ud som Jack Heuer opfandt sponsoracer, racechauffører og endda en italiensk sportsvogn. I dag synes samarbejdet og partnerskaberne mellem et urmærke og et bilmærke, eller endog hele F1-organisationen (Rolex sammen med dem), at være et bevist koncept. IWC samarbejder med Mercedes AMG, Hublot slog sammen med Ferrari, og i sidste uge fortalte vi dig om Richard Mille, der gik sammen med McLaren.


Det gode ved alt dette er, at vi får nogle seje biler til at vise dig imellem alt urindhold, og der er specialudgaver eller begrænsede udgaver, der lanceres til ære for de nye samarbejder. Foruden et stort antal partnerskaber og partnerskabsaktiviteter lancerede falske Tag Heuer ure to ure til ære for det nye partnerskab (er). En af dem er køb Tag Heuer ure Formel 1 Aston Martin, og det er et batteridrevne kvartsur, vi vil ikke bruge for mange ord på det. Den anden er Carrera Heuer 01 Aston Martin, og det er noget, vi helt sikkert har lyst til, her hos MONOCHROME.


Grundlaget er den velkendte Carrera Heuer 01, som vi gennemgik det (se her) for tre år siden (sidste år gennemgik vi også den fulde keramiske version.) Et rustfrit stål tilfælde, der måler 45 mm i diameter, med safir krystal i front (kuplet, skrå kant, dobbelt anti-reflekterende behandling) og en safirrude i det sorte PVD-belagte tilfælde. Det er vandtæt til 100 meter, og der ligger en intern chronografisk bevægelse. Alt dette betyder, at denne Carrera er en stor og sporty kronograf, som du ikke behøver at fjerne fra dit håndled, når du replika Tag Heuer ure et bad eller hopper ind i en swimmingpool. Du kan nemt bære det når du laver sport eller noget andet …. et godt dagligt ur (eller daglig dagbog som vi plejer at kalde det til.)
Nu ‘nyheden’ om denne version er, at den understreger partnerskabet med Aston Martin. Derfor er Aston Martin-navnet indgraveret i den sorte keramikramme, mellem den røde salg Tag Heuer ure ‘skjold’ klokken 12 og begyndelsen af ​​tachymeter skalaen. Skiven er skeletoniseret i et sekskantet mønster, der er inspireret af detaljerne i den nye Aston Martin Vantage, og ifølge TAG Heuer er denne skive eksklusiv til Aston Martin. Datoen er synlig i en blænde mellem kl. 3 og 4, og mærkeets logo er placeret ved siden af ​​datoen mellem skiveens center og klokken 3.
Underdialer til 30-minutters tælleren og 12-timers tælleren er klokken 12 og klokken 6, og den lille hånd er placeret klokken 9. Inde i den lille anden underdial er Aston Martin logoet. De anvendte timemarkører leveres med luminescerende materiale, som ståltimerne og minuthænderne. Hænder til underdialerne er uden luminescerende materiale, og spidsen af ​​den midterste kronograf er brugt rødt.

Slået op d.

købt Mænd IWC Big Pilots IW500201 ure

I år markerer 80-årsdagen for køb IWC ure Pilot’s Watch samt linjens revamping for SIHH 2016, og mærket virker hensigtsmæssigt på at tappe i sin ret berømte historie. Den nye IWC Big Pilot’s Watch får ikke nogen større redesign, men der er flere æstetiske ændringer, som generelt fungerer godt og lykkes med at tappe ind i historien. Du har også fået den nye IWC Pilot’s Watch Chronograph, som har nogle designændringer, der er gjort for at “friske” op med lidt ironisk at se til fortiden for visuelle tegn.


Den nye købt Mænd IWC Big Pilots IW500201 ure (Ref. IW500912) ser retur af det trekantede indeks tilbage under kapitelringen klokken 12. En simpel bevægelse ved mærket, men jeg tror personligt, at dette ser meget renere ud end at have trekanten klemt op (jeg har altid troet, at det så ud som om nogen klemmer ind i et sæde på et overfyldt tog, der ikke helt kan rumme dem). “9” vender også tilbage, som jeg kan lide snarere end en unnumberedet timemarkør. Hvis du ser forsigtigt ud, mærker du, at tallene er dybere end den gamle model, og de fem minutters markører er snævrere. Hvad der ikke er ændret, er strømreserveopkaldet og datovinduet klokken 6.


Som med de nye Piloture, er der en Santoni kalveskindrem på dette ur, denne i sort. Med hensyn til bevægelsen er den uændret, og salg IWC ure Big Pilot Watch bruger stadig den automatiske 51111 Caliber, der opererer ved 3 Hz og giver 7 dages strømreserve. Også uændret, i modsætning til mange nye Piloture, er de tilfælde dimensioner, der stadig er 46 mm brede og 16 mm høje. Uret er vandtæt til 60 meter.
Hvad angår falske IWC ure Pilot’s Watch Chronograph (Ref. IW377709 og Ref. IW377710), er den mest oplagte ændring en, der har ramt meget af Pilot Watch-linjen – fjernelsen af ​​triple date vinduet. Det tilsyneladende overflødige designelement erstattes nu med et mere klassisk udseende single day og date vindue. Også væk er de små 5-minutters indikatorer på den ydre kapitelring, som altid så lidt akavet og rotet ud.


Bevægelsen og sagen er uændrede med den automatiske 79320 Caliber. Det fungerer ved 4Hz og vil give 44 timers strømreserve. Den rustfri stål sag er stadig 43 mm bred (replika IWC ure gør altid deres kronografer mindre end ikke-kronografer) og 15 mm høj, hvilket giver 60 meter vandmodstand.

Slået op d.

billige Kvinder Audemars Piguet Royal Oak 67651OR.ZZ.D010CA.01 ure

Selv blandt alle Royal Oaks og haute horology præsenteret af Audemars Piguet for SIHH 2018, kunne man næsten ikke overse noget så mærkeligt, fed og eksotisk som køb Cartier ure Concept Flying Tourbillon GMT. Dette er ikke en, der tager overskrifter til banebrydende teknologi eller radikalt nyt design til mærket i 2018, men introducerer perfekte Cartier ure første flybilletbillet samt nogle designopdateringer, og det er det seneste i en samling, der iboende polariserer og spænder .
Audemars Piguet Royal Oak Concept har eksisteret siden 2002 og har været lærredet til nogle af brandets mest avantgarde, futuristiske udseende haute horology kreationer. Det syntes at tage ideen om Royal Oak Offshore til et endnu mere “xtreme” og “xperimental” sted. salg Cartier ure Concept Tourbillon GMT kom ud i 2011 og introducerede den grundlæggende formular, som vi ser fortsatte her. Mere baggrund: Den flyvende tourbillon blev opfundet i Tyskland i 1920. En flyvende turbillon er kun en gang for at minde dig om en turbillon, der er suspenderet nedenfra, hvilket resulterer i både en visning af den uhindret af broer og skaber en slags flydende virkning . Det er også en måde at gøre en tourbillon endnu mere delikat, kompliceret og dyrt.
replika Cartier ure Concept Flybillet Tourbillon GMT deler faktisk betegnelsen som APs første flyvende tourbillon ur med en anden bevægelse, der findes i den diamantdækkede Royal Oak Concept Ladies Flying Tourbillon, der blev introduceret samtidigt i 2018. Ud over tourbillon er der nogle Andre bemærkelsesværdige ændringer i design og materialer til denne seneste version. Tidligere Royal Oak Concept-ure har brugt mange keramiske og andre eksotiske materialer i bevægelsen som kulfiber – se vores hands-on med Audemars Piguet Royal Oak Concept GMT Tourbillon med hvid keramik her.


Synlig på urets sideside blev sort sandblæst titanium valgt denne gang til de centrale broer, med polerede og guldfarvede facetter – hvilket efter min mening er et koldt tryk. Man kan også se glimt af falske Cartier ure (internt, selvfølgelig) 2954 bevægelse gennem åbninger mellem de forskellige indikationer. Udover klokkeslæt og tourbillon klokken 9 er der den anden tidszone angivet via en skive klokken 3 med en blænde, der ligner en af ​​de brede datadisplays, der heldigvis for det meste er gået ud af mode. Delvis afsløret under røget glas er den del af disken, der for øjeblikket ikke viser tiden.


Det kan ikke være klart, hvad “H, N, R” klokken 6 er for, men det angiver simpelthen kronens indstilling. H er for de franske heures (timer) hvor du kan indstille tiden, N er for neutre (neutral), når kronen skubbes helt ind, og R er til remontoir (winder) hvor du kan vind bevægelsen. I tidligere Royal Oak Concept Tourbillon GMT-ure blev dette angivet med en hånd. Nyt for dette ur er en diskindikation, der er lidt mere elegant integreret i resten af ​​designet. Dette vil være enkelt for brugeren, men uklart for den påskuer, der vil blive præsenteret med et indtryk af noget, der bare ser generelt ud som teknisk og kompliceret.
Den ottekantede facetterede kappe (stadig i keramik) med sine otte mirakuløst justerede skruer binder naturligvis den ellers temmelig særprægede Concept-familie til den bredere Royal Oak kollektion. Sagen er derimod radikalt anderledes end noget andet hos AP. Her er det i sandblæst titanium. Dens geometriske facetter – echoed i broerne og andre elementer – minder mig om en video kortlægningsløjfe, en 8-bit bjergkæde, Kryton fra sci-fi britcom Red Dwarf, eller måske et Linde Werdelin Octopus ur – alle fine watch design inspirationer . Den er 44 mm bred, 16,1 mm tyk og 100 m vandtæt med en skrue ned krone. Sagen er dog ret lang, med en gummiband, der stikker ud fra lugs, så håndled, der ellers kan rumme et 44mm ur, skal passe på mulige overhæng.

Slået op d.

købt Kvinder Cartier Santos W20010C5 ure

Da perfekte Cartier ure frigjorde den tidligere generation “Santos 100” -samlingen i 2004, var det til ære for 100-årsdagen for, hvad der er et af de originale ur design der nogensinde er oprettet. Jeg gennemgik billige Cartier ure her på aBlogtoWatch for nogle år siden og føler mig stadig meget glad for den model – men mere om det senere. I dag er mit fokus er på den nye “Santos de Cartier” Stor model udgivet i begyndelsen af ​​2018. Det Cartier Cartier ønskede at sikre den nye Santos ure ville ramme butikkerne snart efter debut (en praksis ikke meget almindeligt i urindustrien) og tidlig rapporter er salget af de nye Santos modeller er stærke. Den specifikke model er den I-revideret Cartier Santos henvisning W2SA0006, som har en to-tone stilk og 18k gul guld urkasse samt større 39.8mm sagen (Cartier nyttigt Giver en smallere 35.1mm bred version af den nye Santos).


Der er meget at sige om Cartier Santos for 2018 og meget information og højdepunkter på aBlogtoWatch i denne artikel her. I den artikel finder du hvad du skal gøre med den nye Santos kollektion. Denne anmeldelse vil blive bygget på min diskussion af Santos i tidligere artikler.
Hvad jeg også gøre i denne artikel er til stede nogle billeder af både det nye købt Kvinder Cartier Santos W20010C5 ure samt hvad jeg anser for at være urets forrige generation model (der er ualmindeligt på grund af sin begrænsede distribution), som er det Santos 100 W200728G. Den tidligere model er usædvanlig, fordi den er et fuldt armbånd i modsætning til bare en rem, som de fleste af Santos 100-watchmodellerne var udstyret med. Jeg fandt sammenligningen af ​​disse ting at være meget interessant, fordi du kan se, hvad der er anderledes.


Lad mig opsummere de vigtigste højdepunkter i de nye 2018 Cartier Santos ure. For det første er sagerne og armbåndene betydeligt tyndere og for nogle mennesker, sandsynligvis mere behagelige at bære (sammenlignet med de tidligere generations store modeller, som Santos 100 Large). Der er også det nye design, der ikke er et stort element, men det giver et ret særprægeligt udseende til de nye modeller. Sagen indeholder en in-house automatisk bevægelse, og selvfølgelig den største nyhed er den quick release ( “Quick Switch” som køb Cartier ure kalder det) armbånd / rem-system, samt værktøj-mindre link skiftende systemet ( “SmartLink”) At Du justerer armbåndet hurtigt, nemt og uden værktøj (forudsat at du bruger fingernegle).

Mine overordnede indtryk af replika Cartier ure Large Model er meget gode. Nogle nyttige sige, at den smallere model også kan bæres som en herreur, men jeg er temmelig sikker tat i Vesten, at størstedelen af ​​fast 35.1mm bred Santos modellerne vil blive solgt til kvinder. Bortset fra størrelsen er den primære forskel mellem den større og snævrere Santos-model placeringen af ​​en datovindudisplay (som er den større model, men ikke den mindre model).


Sammenlignet med den tidligere generation Santos 100 Large, bærer den nye 9.08mm tykke, tyndere Santos model meget mere som en kjole ur. “Tynd er i” når det kommer til armbåndsure. Der er altid cykliske designtendenser, og det er ikke første gang, at et firma har præget et tyndere design i modsætning til noget større. Hvis du er en, der bærer ærmer eller vi gerne vil være lidt mere, så vil de nye kopi Cartier ure helt sikkert appellere til dig.

Det nye Santos-tilfælde er vandtæt til 100m og har en elegant buet safirglas. Sagen er velfremstillet med både børstede og polerede overflader. Set i kronen er en blå spinel cabochon. falske Cartier ure brugte en gang safir krystal cabochons, men de gør det kun på deres high-end modeller i disse dage. Du kan se, hvordan Santos-tilfælde er fra et designperspektiv. Dette inkluderer meget af kronestrukturen såvel som den geometriske krone selv. Uret er tilgængeligt i alt stål (eller alle lyserøde eller gule guld), men jeg foretrækker det to-tone udseende af stål og 18 k guld guld mest. En af grundene er, at guldskruerne i armbåndet kontrasterer mere og tilføjer visuel interesse. For det andet er den samme stigning i kontrast takket være guldrammen.

Slået op d.

billige Cartier Ballon Bleu ekstra-flad ure

Blandt Cartiers mange nye udgivelser til 2011 var denne ultratynde version af den populære Ballon Bleu. Jeg er ikke helt sikker på, hvorfor Ballon Bleu er så populær. Som kvinders ur får jeg det helt. Det har en elegant, boblende skønhed til det og nogle fine afrundede kurver. Jeg mener ordet “ballon” er i navnet – i hvert fald tror jeg det er hvad “ballon” betyder. Jeg kunne være forkert, det ved jeg ikke. Uanset den sande oversættelse vil urkollektionen altid være den “blå ballon” for mig – og nu er det lidt deflateret.

Tynde profilure er varme i 2011. Der er mange grunde til det, men prisen er en af ​​dem. Mærker kan opkræve det samme beløb for et ur med mindre ædle metaller – og de kan hævde du betaler for kompleksiteten af ​​miniaturisering. Det argument kan give mening, men tynde ure har eksisteret i generationer. Jeg har faktisk ikke noget imod tynde profilure, medmindre de er brede nok. Alt under 40 mm bredt i en tænkeprofil vil ikke se tiden på mit håndled, og jeg foretrækker mindst 42 mm og bredere, hvis jeg kan hjælpe det. Heldigvis fremstillede billige Cartier Ballon Bleu ekstra-flad ure denne tynde version af Ballon Bleu 46mm bred – fantastisk.


Cartier kalder uret “Extra-Flat” Ballon Bleu. Der er mindst et dusin måder at du finder mærker, der navngiver tynde ure. Nogle bruger kun navne som “flad” eller “tynd” og undertiden udtryk som “slank.” Varemærkerne bliver nogle gange mere end begejstrede for disse tiders svelte natur og føler sig nødt til at tilføje på adjektiver for at hjælpe dig med at komme ind i deres samme sindstilstand. Derfor ser du etiketter som “ultra-tynde” og “ekstra-flade”. Kan nogen i Schweiz komme med et sæt “tynde” retningslinjer for at hjælpe disse mærker ud? Hvad anses for at være tyndt? Hvad betragtes som ekstra tyndt? Du ser ikke udtrykket “ekstra tykt”. I stedet bruger de ordet “overdimensioneret” (som jeg har nævnt omkring 6000 gange er et dumt udtryk, jeg hader). Etiketterne giver ingen mening, men de er sjove at sige. Som du kan se, er Extra Flat Ballon Bleu temmelig darn tynd på håndleddet. Replica Cartier ure offentliggør ikke engang tykkelsen af ​​sagen. Jeg tænkte ikke at måle det, når jeg tjekker det, men nu kan jeg ikke fortælle dig målingen. Så hvor flad er uret? Ekstra flad.


For at være retfærdig, betyder den faktiske tykkelse af et tyndt urent ikke noget, medmindre du vil hævde, at du har den tyndeste i verden, som det er tilfældet med nogle Piaget ure. Hvad betyder noget, hvordan de ser ud og mærker på håndleddet. kopi Cartier ure er ikke i spillet for at slå nogen optegnelser, men det vil gerne tilbyde en tynd profilversion af den populære sælger – og det ser godt ud til at være klassisk. Tynd synes bare at være den populære ting at gøre i disse dage, og mærker eksperimenterer, hvor de måske ikke uden denne tendens er omkring. Den tynde sag af Ballon Bleu Extra-Flat er bred og flad – hvilket er godt. Jeg foretrækker dem fladere versus buede, når de er i denne størrelse. Lugsne kurver lidt for at få uret bedre til at passe på dit håndled.


Med kun to hænder og perfekte Cartier ure romerske tal, ser guilloche maskinens indgraverede urskive ud og er let at læse. Hvorvidt du kan lide stilen af ​​det, er et smagsspørgsmål, men det er et smukt attraktivt ansigt i tingenes ord. Der er også den blå dialerede version af Ballon Bleu – som er speciel til den platinformede model. Bortset fra det er 18k hvide og rose guld modeller med mere traditionelle kigger køb Cartier ure urskive. Den overdækkede krone har en safir cabochon sat i den.
Cartier nævner ikke se bevægelse er i Ballon Bleu Extra-Flat. Men et hurtigt kig på caseback afslører udtrykket “mecanique.” Det siger mig, at uret har en mekanisk bevægelse i den, som i dette tilfælde er manuelt såret. Virkelig underligt at de ikke offentliggør mere på det tidspunkt. De fleste versioner af dette flade ur kommer på en brun alligatorbælte, men disse folk får den blå dialerede version af platin vil få en blå alligatorbælte. Pris? Cartier Ballon Bleu Extra-Flat vil køre dig $ 20,300 – $ 21,800 i guld og $ 32,550 i platin.

Slået op d.

billige Rolex Day-Date ure

Dette år, 2016, markerer 60-årsdagen for Billige Rolex, det ur, der ofte omtales som ‘præsidentens ur’. I marts i år viste Rolex os Day-Date 60th Anniversary Edition Green Dial, og vi tog denne mulighed for at A) vise dig den flotte tid og B) at fortælle dig alt om dagens datohistorie. Oprindelig introduceret i 1956, er Day-Date kun blevet lavet i ædle metaller (ud over nogle få engangsbeskyttelser, som denne), og det blev hurtigt indbegrebet af det luksuriøse ur for vellykkede mennesker. For hele året har Rolex Day-Date-udstillingen rejst verden og kommer nu til min hjemby, Haag, Holland. Tid til at se på en temmelig ekstraordinær rejseudstilling, der nu vises på Schaap & Citroen i Den Haag, vores lokale Rolex-forhandler.
Nu kunne vi have fortalt dig om alle de imponerende tekniske aspekter af Day-Date’s nye bevægelse. Selvfølgelig er det en intern bevægelse, og jeg tror i dette tilfælde, da vi taler om billige Rolex Day-Date ure, det er kendt for alle, at de kun bruger deres egne bevægelser. Men vi har allerede foretaget en sammenbrud af de vigtigste elementer i den nye kaliber 3255, da den blev introduceret i den nye dag-dato 40 sidste år. Denne model, Rolex Day-Date 40, er efterfølgeren til Day-Date II og kommer tilbage til klassen og den stilfulde stil i den oprindelige Day-Date, kun lidt større og bedre egnet til nutidens smag. Så ingen teknisk historie i dag, men noget, som ikke andet end hr. Jackie Stewart fortalte mig tidligere i år.


I intro nævnte jeg, at mange overvejer falske Rolex ure som THE luxury watch for succesfulde mennesker, og det er et billede, at det Genevan-baserede mærke hjalp med at skabe sig selv. Antallet af reklamer, som varemærket kom tilbage i 1960’erne, viste deres mest dyrebare timepiece ved siden af ​​nogen eller noget imponerende, bestemt ikke mangler punktet. Ovenfor kan du Sir Jackie på forsiden af ​​et magasin, derudover er han i en Billige Rolex-annonce, og derudover er falske Rolex ure-annoncen, der fik ham til at købe sin første Rolex Day-Date. Den legendariske racerchauffør var ikke genert for at vise sin respekt og passion for mærket, at han er blevet ambassadør for.
Nu er der ikke så mange ikoner i urets verden. Vi kan tænke på nogle få, og en stor del af de få er skabt af et og samme mærke, nemlig falske Rolex ure. Dagens dato med præsidentens ur fejrer sit 60-års jubilæum, og den udstilling, de skabte for det, er meget informativ og faktisk, og det er interessant at have en god snak om dette ur, som det kun kan gøres om de sande ikoner.
Udstillingen består af et “præsidentielt” armbånd med informative displays, herunder flere video skærme og en større Day-Date samling, der kan beundres. Jeg vil anbefale at snakke med en af ​​medarbejderne, da de er velinformerede om Day-Date og kan fortælle dig en masse interessante fakta. Og selvfølgelig kan du prøve en på håndleddet. Hvis du er i Haag eller i nærheden, skal du sørge for at besøge denne udstilling. I aften har de et cocktailparty, og måske kan du slutte sig til dem. Men sørg for at tjekke med dem, hvis de har pladser til cocktailpartiet (du kan ringe dem på +31 70 365 7800 eller sende dem en mail på [email protected])
Og hvis du vil læse den typiske tekniske monokrom-stilhistorie om dag-datoen, så kig på, hvad vores administrerende redaktør Brice skrev om Day-Date 40 ved introduktionen her.
Glem ikke at besøge Schaap & Citroen i Haag og tjek udstillingen og tal med deres hold om den ikoniske dag-dato. Udstillingen er fra dag til søndag den 11. december.


Selvfølgelig ved vi alle om falske Rolex ure, ikke kun fordi det er et af mærkeets mest emblematiske og mest prestigefyldte modeller, ikke kun fordi det eksisterer i årtier, ikke kun på grund af dets skulpturelle, fremherskende look, ikke kun På grund af dens meget læsbare, kopieret tusindvis af gange visning af dagen og datoen, men også fordi det har været uret, der bæres af industri-, præsident-, visionære og ledende leder. Aldrig havde et ur en sådan repræsentation blandt eliterne. Iconic ville ikke opsummere dette ur, som fejrer dette år sin 60 års jubilæum. Og for at ære dette er her Rolex Day-Date 60th Anniversary Edition med grøn urskive, ref. 228235 og ref. 228.239.
I 1945 lancerede falske Rolex ure, der skabte en afgørende innovation: Placering af datoen i et vindue på 3, trykt på en hoppeskive med en hurtig dato mekanisme, hvilket betyder, at datoen altid var lige – det kan måske virke ret simpelt i dag som de fleste ure har sådan en komplikation, men på det tidspunkt var det mere end signifikant. Dette ur blev straks en succes ved at opnå en perfekt blanding mellem casual wearability og luksuriøs indstilling.