Slået op d.

billige Cartier Ballon Bleu ekstra-flad ure

Blandt Cartiers mange nye udgivelser til 2011 var denne ultratynde version af den populære Ballon Bleu. Jeg er ikke helt sikker på, hvorfor Ballon Bleu er så populær. Som kvinders ur får jeg det helt. Det har en elegant, boblende skønhed til det og nogle fine afrundede kurver. Jeg mener ordet “ballon” er i navnet – i hvert fald tror jeg det er hvad “ballon” betyder. Jeg kunne være forkert, det ved jeg ikke. Uanset den sande oversættelse vil urkollektionen altid være den “blå ballon” for mig – og nu er det lidt deflateret.

Tynde profilure er varme i 2011. Der er mange grunde til det, men prisen er en af ​​dem. Mærker kan opkræve det samme beløb for et ur med mindre ædle metaller – og de kan hævde du betaler for kompleksiteten af ​​miniaturisering. Det argument kan give mening, men tynde ure har eksisteret i generationer. Jeg har faktisk ikke noget imod tynde profilure, medmindre de er brede nok. Alt under 40 mm bredt i en tænkeprofil vil ikke se tiden på mit håndled, og jeg foretrækker mindst 42 mm og bredere, hvis jeg kan hjælpe det. Heldigvis fremstillede billige Cartier Ballon Bleu ekstra-flad ure denne tynde version af Ballon Bleu 46mm bred – fantastisk.


Cartier kalder uret “Extra-Flat” Ballon Bleu. Der er mindst et dusin måder at du finder mærker, der navngiver tynde ure. Nogle bruger kun navne som “flad” eller “tynd” og undertiden udtryk som “slank.” Varemærkerne bliver nogle gange mere end begejstrede for disse tiders svelte natur og føler sig nødt til at tilføje på adjektiver for at hjælpe dig med at komme ind i deres samme sindstilstand. Derfor ser du etiketter som “ultra-tynde” og “ekstra-flade”. Kan nogen i Schweiz komme med et sæt “tynde” retningslinjer for at hjælpe disse mærker ud? Hvad anses for at være tyndt? Hvad betragtes som ekstra tyndt? Du ser ikke udtrykket “ekstra tykt”. I stedet bruger de ordet “overdimensioneret” (som jeg har nævnt omkring 6000 gange er et dumt udtryk, jeg hader). Etiketterne giver ingen mening, men de er sjove at sige. Som du kan se, er Extra Flat Ballon Bleu temmelig darn tynd på håndleddet. Replica Cartier ure offentliggør ikke engang tykkelsen af ​​sagen. Jeg tænkte ikke at måle det, når jeg tjekker det, men nu kan jeg ikke fortælle dig målingen. Så hvor flad er uret? Ekstra flad.


For at være retfærdig, betyder den faktiske tykkelse af et tyndt urent ikke noget, medmindre du vil hævde, at du har den tyndeste i verden, som det er tilfældet med nogle Piaget ure. Hvad betyder noget, hvordan de ser ud og mærker på håndleddet. kopi Cartier ure er ikke i spillet for at slå nogen optegnelser, men det vil gerne tilbyde en tynd profilversion af den populære sælger – og det ser godt ud til at være klassisk. Tynd synes bare at være den populære ting at gøre i disse dage, og mærker eksperimenterer, hvor de måske ikke uden denne tendens er omkring. Den tynde sag af Ballon Bleu Extra-Flat er bred og flad – hvilket er godt. Jeg foretrækker dem fladere versus buede, når de er i denne størrelse. Lugsne kurver lidt for at få uret bedre til at passe på dit håndled.


Med kun to hænder og perfekte Cartier ure romerske tal, ser guilloche maskinens indgraverede urskive ud og er let at læse. Hvorvidt du kan lide stilen af ​​det, er et smagsspørgsmål, men det er et smukt attraktivt ansigt i tingenes ord. Der er også den blå dialerede version af Ballon Bleu – som er speciel til den platinformede model. Bortset fra det er 18k hvide og rose guld modeller med mere traditionelle kigger køb Cartier ure urskive. Den overdækkede krone har en safir cabochon sat i den.
Cartier nævner ikke se bevægelse er i Ballon Bleu Extra-Flat. Men et hurtigt kig på caseback afslører udtrykket “mecanique.” Det siger mig, at uret har en mekanisk bevægelse i den, som i dette tilfælde er manuelt såret. Virkelig underligt at de ikke offentliggør mere på det tidspunkt. De fleste versioner af dette flade ur kommer på en brun alligatorbælte, men disse folk får den blå dialerede version af platin vil få en blå alligatorbælte. Pris? Cartier Ballon Bleu Extra-Flat vil køre dig $ 20,300 – $ 21,800 i guld og $ 32,550 i platin.

Slået op d.

billige Rolex Day-Date ure

Dette år, 2016, markerer 60-årsdagen for Billige Rolex, det ur, der ofte omtales som ‘præsidentens ur’. I marts i år viste Rolex os Day-Date 60th Anniversary Edition Green Dial, og vi tog denne mulighed for at A) vise dig den flotte tid og B) at fortælle dig alt om dagens datohistorie. Oprindelig introduceret i 1956, er Day-Date kun blevet lavet i ædle metaller (ud over nogle få engangsbeskyttelser, som denne), og det blev hurtigt indbegrebet af det luksuriøse ur for vellykkede mennesker. For hele året har Rolex Day-Date-udstillingen rejst verden og kommer nu til min hjemby, Haag, Holland. Tid til at se på en temmelig ekstraordinær rejseudstilling, der nu vises på Schaap & Citroen i Den Haag, vores lokale Rolex-forhandler.
Nu kunne vi have fortalt dig om alle de imponerende tekniske aspekter af Day-Date’s nye bevægelse. Selvfølgelig er det en intern bevægelse, og jeg tror i dette tilfælde, da vi taler om billige Rolex Day-Date ure, det er kendt for alle, at de kun bruger deres egne bevægelser. Men vi har allerede foretaget en sammenbrud af de vigtigste elementer i den nye kaliber 3255, da den blev introduceret i den nye dag-dato 40 sidste år. Denne model, Rolex Day-Date 40, er efterfølgeren til Day-Date II og kommer tilbage til klassen og den stilfulde stil i den oprindelige Day-Date, kun lidt større og bedre egnet til nutidens smag. Så ingen teknisk historie i dag, men noget, som ikke andet end hr. Jackie Stewart fortalte mig tidligere i år.


I intro nævnte jeg, at mange overvejer falske Rolex ure som THE luxury watch for succesfulde mennesker, og det er et billede, at det Genevan-baserede mærke hjalp med at skabe sig selv. Antallet af reklamer, som varemærket kom tilbage i 1960’erne, viste deres mest dyrebare timepiece ved siden af ​​nogen eller noget imponerende, bestemt ikke mangler punktet. Ovenfor kan du Sir Jackie på forsiden af ​​et magasin, derudover er han i en Billige Rolex-annonce, og derudover er falske Rolex ure-annoncen, der fik ham til at købe sin første Rolex Day-Date. Den legendariske racerchauffør var ikke genert for at vise sin respekt og passion for mærket, at han er blevet ambassadør for.
Nu er der ikke så mange ikoner i urets verden. Vi kan tænke på nogle få, og en stor del af de få er skabt af et og samme mærke, nemlig falske Rolex ure. Dagens dato med præsidentens ur fejrer sit 60-års jubilæum, og den udstilling, de skabte for det, er meget informativ og faktisk, og det er interessant at have en god snak om dette ur, som det kun kan gøres om de sande ikoner.
Udstillingen består af et “præsidentielt” armbånd med informative displays, herunder flere video skærme og en større Day-Date samling, der kan beundres. Jeg vil anbefale at snakke med en af ​​medarbejderne, da de er velinformerede om Day-Date og kan fortælle dig en masse interessante fakta. Og selvfølgelig kan du prøve en på håndleddet. Hvis du er i Haag eller i nærheden, skal du sørge for at besøge denne udstilling. I aften har de et cocktailparty, og måske kan du slutte sig til dem. Men sørg for at tjekke med dem, hvis de har pladser til cocktailpartiet (du kan ringe dem på +31 70 365 7800 eller sende dem en mail på [email protected])
Og hvis du vil læse den typiske tekniske monokrom-stilhistorie om dag-datoen, så kig på, hvad vores administrerende redaktør Brice skrev om Day-Date 40 ved introduktionen her.
Glem ikke at besøge Schaap & Citroen i Haag og tjek udstillingen og tal med deres hold om den ikoniske dag-dato. Udstillingen er fra dag til søndag den 11. december.


Selvfølgelig ved vi alle om falske Rolex ure, ikke kun fordi det er et af mærkeets mest emblematiske og mest prestigefyldte modeller, ikke kun fordi det eksisterer i årtier, ikke kun på grund af dets skulpturelle, fremherskende look, ikke kun På grund af dens meget læsbare, kopieret tusindvis af gange visning af dagen og datoen, men også fordi det har været uret, der bæres af industri-, præsident-, visionære og ledende leder. Aldrig havde et ur en sådan repræsentation blandt eliterne. Iconic ville ikke opsummere dette ur, som fejrer dette år sin 60 års jubilæum. Og for at ære dette er her Rolex Day-Date 60th Anniversary Edition med grøn urskive, ref. 228235 og ref. 228.239.
I 1945 lancerede falske Rolex ure, der skabte en afgørende innovation: Placering af datoen i et vindue på 3, trykt på en hoppeskive med en hurtig dato mekanisme, hvilket betyder, at datoen altid var lige – det kan måske virke ret simpelt i dag som de fleste ure har sådan en komplikation, men på det tidspunkt var det mere end signifikant. Dette ur blev straks en succes ved at opnå en perfekt blanding mellem casual wearability og luksuriøs indstilling.

Slået op d.

billig Mænd Rolex Milgauss 116400 GV ure

Den, som de fleste ikke havde forventet som en Billige Rolex-nyhed på Baselworld 2014 … Vi vidste allerede, at Black Dial-versionen uden den grønne krystal (Ref. 116400) skulle udfases. Hvad urverdenen ikke havde forventet var ankomsten af ​​en ny version af Milgaussen, især en med en blå urskive. Ingen undtagen os! I vores årlige billig Mænd Rolex Milgauss 116400 GV ure rygterartikel præsenterede vi for dig en blå urskive på den antimagnetiske Rolex – men vi må indrømme, med en mindre smuk farve. Og en gang på håndleddet må vi sige, at ‘Z Blue’ (sit kaldenavn) er en ret interessant nyhed. Lad os introducere dig til Rolex Milgauss Blue Dial Ref. 116400GV.


Milgausserne – som betyder 1000 Gauss på fransk – blev introduceret i 1956 som det antimagnetiske ur for dem, der arbejdede i kraftværker, medicinske faciliteter og forskningslaboratorier (såsom CERN tæt på Genève), hvor intense elektromagnetiske felter kan påvirke timingen af ​​et ur . Nogle af de bevægelige dele af et ur, såsom balancehjulet og spiralen, er følsomme over for elektromagnetiske felter, som kan påvirke amplituden af ​​deres løb, og ændrer således bevægelsens frekvens. Et problem, at nogle af jer har konfronteret en gang med jeres egne ure (på grund af computer eller mobiltelefonmagnetisme for eksempel). Men når det kommer til at arbejde under sådanne forhold hele dagen lang, er et antimagnetisk ur helt klart en nødvendighed. En simpel løsning er at huse bevægelsen i et faraday bur, et beskyttende kabinet dannet af et ledende materiale, sædvanligvis blødt jern.
Den allerførste version af Milgauss introduceret i 1956 som Ref. 6451, var ret tæt i sit design og specifikationer til en 1953 Rolex Submariner Ref. 6204. Det overdimensionerede Oyster-tilfælde, den sorte roterende firkant med en rød trekant på 12, det nittede metalarmbånd og den ikke-beskyttede Twin-Lock-krone kunne findes på både Milgauss og Sub. Men bortset fra faraday buret og den antimagnetiske kapacitet var de vigtigste forskelle en honeycomb tekstureret sort urskive, alfa hænder (i stedet for ‘Mercedes hænderne’), specifikke trekantede indekser på 3-6-9 og en unik ‘lyn’ hånd i sekunder, bare for at minde dig om formålet med uret. Ref. 6451 har en klassisk Billige Rolex kaliber, 1080, da de antimagnetiske egenskaber kommer fra sagen og drejeknappen (også i blødt jern) og ikke fra bevægelsen.


Hovedudviklingen var introduktionen i 1960 af Ref. 1019, der viser et mere klassisk design med en sag tæt på en Oyster Date. På Ref. 1019 den sorte roterende firkant gjorde plads til en poleret og fikseret stålplade og ‘lynet’ brugte hånd til en klassisk straight one. Skiven var tilgængelig både i sort eller lysegrå, med anvendte stavemærker og mere lige hænder. Uret holdt sin 1000 Gauss modstand, altid ved hjælp af et faraday bur. Denne model er blevet fjernet fra Rolex-kataloget i 1988. 2007 oplevede genfødsel af den antimagnetiske samling af perfekte Rolex ure med Ref. 116400. Selvom Milgausserne ikke var så populære som undervandsfartøjet eller Daytona, var priserne på gamle modeller til at være ganske imponerende i auktioner, og uret forbliver meget attraktivt for samlere. Desuden er positioner, der kræver arbejde inden for magnetiske forhold, i dag mere og mere almindeligt, især i IT. Det kan være grunden til, at Billige Rolex genindførte Milgaussen med de specifikationer, vi kender nu: 40mm case, en sort dial / green crystal version, en hvid dial version, den nu ikoniske ‘lyn’ brugte hånd og flere orange tips på indekserne og hænder.


Den væsentligste forskel med de tidligere generationer af Milgauss er den antimagnetiske konstruktion: Hvis de gamle modeller var baseret på et blødt jernskabinett for at beskytte bevægelsen, vælger den nye til et antimagnetisk hårspring (det blå parakrom) indesluttet i et magnetisk skjold sammensat af et magnetisk permeabilitetsmateriale. Ikke alene er uret beskyttet mod elektrostatiske felter, men også mod magnetfelter. Omega gør dog det bedre, da deres 15.000 Gauss-sikre ure ikke er baseret på et beskyttende tilfælde, men på en helt ny bevægelse, der er helt antimagnetisk, giver det slankere ure og endda en sejr-caseback.
Du kan spørge dig selv, hvorfor den nye Milgauss er (allerede) vednavnet ‘Z Blue’. Årsagen er, at den elektriske blå urskive er belagt med Zirconium. Den væsentligste nyhed ved denne reference er, at den blå tone er meget lys og, da den præsenterer en solbrændt metallisk finish, går den fra en dybblå til en aqua blå med grønne refleksioner afhængigt af lysforholdene. Når uret blev præsenteret, var vi tvivlsomme om alle dens forskellige farver – blå urskive, hvide indekser, orange brugte hånd og markører, grønfarvet krystal. I kødet fungerer kombinationen imidlertid godt, som krystal og dialkampen med grønne refleksioner og orange kontraster godt med resten af ​​uret, hvilket skaber en original atmosfære – langt fra det monokromatiske udseende af en Submariner.

Slået op d.

kopi Mænd Rolex Explorer II 216570 ure

Det var tilbage i midten af ​​november 2016, da jeg helt klart ikke havde grund til at jeg havde brug for noget detailbehandling for at hjælpe mig med at komme ud af det uforklarlige mørke humør, jeg var i. Så hvad gør en vagter, når de har brug for detailbehandling? Gå kopi Mænd Rolex Explorer II 216570 ure shopping, selvfølgelig. Efter at have hørt med alle mine aBlogtoWatch og andre entusiastiske venner, var jeg nede på to muligheder: en Rolex Explorer II Ref. 216570 sort urskive eller allestedsnærværende perfekte Rolex ure Submariner Ref. 114060 ingen dato (hvis jeg kunne få en Explorer II uden dato, ville jeg sandsynligvis have valgt det).


Jeg kommer ikke til at holde mysteriet her, men efter at jeg har taget min beslutning, talte jeg til en af ​​de fuldendte se fagfolk, som jeg overdrager til køb, George Mayer over på Govberg Jewellers. Kort efter havde jeg min Explorer II på håndleddet og jeg kunne ikke være lykkeligere. Beslutningen var dog hårdere end jeg havde forestillet mig, og i en ideel verden ville jeg have fået både Explorer II og Submariner. Her vil jeg forsøge at objektivt sammenligne de to ure for at gøre denne beslutning lidt lettere for alle derude, der kæmper med det samme valg.
Det er ingen hemmelighed, at stålsporter er det “det” stykker i øjeblikket (skriver dette i begyndelsen af ​​2018 for eftertiden) med keramiske kopi Mænd Rolex Explorer II ure Daytonas og Patek Philippe Nautilus 5711s handel med tusinder af dollars over deres priser. Dette er et emne af begrundet frustration fra mange urentusiaster, der simpelthen ønsker at betale en rimelig pris for et ur, de ønsker, men desværre markedstendenser og opgørelse kan gøre næsten nogle modeller næsten umulige, og den nyligt indførte stål Pepsi GMT skal være en anden umulig at finde modelhandel på vej over detailhandel.
Heldigvis er Submariner og Explorer II faste tilbud, der bevarer værdi, men det er rimeligt nemt at erhverve. Imidlertid er  Billige Rolex mere og mere påkrævet, og en uundgåelig prisforhøjelse ned ad vejen gør det godt at trække udløseren på et af disse stykker, hvis du har overvejet det alvorligt. (Hvis du vil lære mere om lagerkraften, havde aBlogtoWatch en fascinerende og lysende samtale med George Mayer fra Govberg om dette emne, som du kan tjekke her.)


For en tid siden havde vores David Bredan en head-to-head på Submariner 114060 og Tudor Heritage Black Bay. Dette er lidt anderledes, da der ikke er en solid værdi proposition, men jeg vil citere Davids stykke i hele denne artikel, når det kommer til undervandsfartøjet. Så uden videre, lad os tage et kig på kopi Mænd Rolex Explorer II 216570 ure Submariner 114060 vs Rolex Explorer II 216570.
Den første perfekte Rolex ure Submariner ref. 6204 ur ankom i 1953 og er nu blevet den mest ikoniske dykkeklokke i moderne historie, og en af ​​de mest ikoniske og allestedsnærværende luksussporter ser derude ud. Originalt måling 37mm bredt, var Submariner vandtæt til 100 meter på grund af sin Oyster sag, men i de efterfølgende år blev dette forbedret til 200 meter vandresistens. Selvfølgelig, da Sean Connery bar submarineren som James Bond i 1962s Dr. No, blev uret selvfølgelig indlagt i næsten alle unge menneskers (og kvinders) fantasi, der så en 007 film gennem årene.
Hurtig frem til 1967, og vi ser udgivelsen af ​​Billige Rolex Submariner ref. 1680, som var den første undervandsfartøj, der havde en dato, samt den eneste linje med rød tekst, som blev hylet i form af 2017’s Sea-Dweller, som ikke er en trofast rekreativitet, husk dig.


Submariner har været et ikon i årtier, og de to mest almindelige modeller vi ser er referencen 16610 med aluminiumsramme, der blev introduceret tilbage i 1989 og var i produktion indtil 2010. I 2010 så vi introduktionen af ​​Submariner, som vi diskuterer her i ref. 114060 samt dato model ref. 116610. Opdateringer, der blev foretaget til de nyere versioner var: Den mest oplagte integration af Cerachrom (det er Rolex til keramik) overlegen chromalight lume; Tilsætningen af ​​fire klikfjedre, der anvendes i indkapslingen (den forrige 16610 anvendte et klikfjeder), som giver mulighed for en jævnere og mere præcis indstilling på beslaget; den opgraderede kaliber 3135, der bruger Parachrom hårspring; og endelig har de nyere modeller større kronevagter og lugs.
Kort sagt er Submariner en moderne legende. Et hurtigt blik på de brugte eller se handelsfora viser, hvor stærkt dette ur og dets ry er. Hvis du vil have et stykke historie, der kan handles overalt på planeten i et split sekund, er det svært at gøre det bedre end Submariner. Selvfølgelig betyder denne universelle appel og omdømme, at dette ur ikke kommer til at gøre en til at føle sig “unik” i en menneskemængde, og det er ret svært at udtrykke din smag eller stil med et ur sådan.

Slået op d.

billig Mænd Rolex Cellini 50525 ure

For 2018 er en principiel ny udgivelse fra Billige Rolex den helt fornyede Rolex Cellini kollektion af kjole ure. Dette omfatter tre modeller, som vi har besluttet at dække hver i separate indlæg. Lige her vil vi dække de mest komplicerede af Rolex kjole ure, Rolex Cellini modeller, kendt som referencen 50529 og 50525 Rolex Cellini Dual Time. Det sidder ved siden af ​​Rolex Cellini Date og Rolex Cellini Time modellerne, som også er nye i år.
Forskellige Rolex-modeller er mere eller mindre populære i forskellige dele af verden. I USA har Rolex Cellini helt sikkert været blandt de mindst populære kopi rolex ure-stykker, fordi USA primært er et sportsur eller i det mindste afslappet urmarked. Rolex Cellini er meget tydeligt en formel kjole ur, som i USA er blevet over-looked mest, fordi vores kjole watch marked er domineret af Rolex Datejust og Rolex Day / Date ure. For ikke at nævne det faktum, at i USA er det helt acceptabelt at bære en Rolex Submariner med en jakkesæt. Så hvor har Billige Rolex taget denne nye Cellini-familie?
I en 39 mm bred ædelmetal taske, den nye Rolex Cellini er smoking-til-kontoret suite Rolex ure. Mere formelt at Datejust, Cellini har en tyndere sag og mere traditionelt design, der for første gang har stilanordninger til Oyster-sagen. Faktisk har Cellini været en mærkelig mand ude i Rolex verden for ikke at have en Oyster sag. Det betyder, at den har 50 meter vandmodstand, men på mange måder er lige så dedikeret til langsigtet holdbarhed. Selvfølgelig er den mest bemærkelsesværdige “Oyster-lignende” stilfunktion den diminutive fluxede bezel og caseback.


I andre henseender er dette i høj grad den almindelige, slanke, klassiske timepiece, som Rolex har været savnet. Den mest basale version er Cellini Time, med bare tiden, men for mig er de mest interessante versioner Rolex Cellini Date og denne Rolex Cellini Dual Time, fordi de tilføjer elementer, som Billige Rolex ikke tilbyder i andre modeller. Som det er almindeligt for mange Rolex ure, er Cellini casebacken uden tekst og er i dette tilfælde afrundet og poleret i en klassisk form.
De, der er bekendt med Rolex, ved, at alt hvad der er nyt, versus opdateret, med Rolex er en stor aftale. Rolex Cellini har ikke kun en ny sag, men det giver også den eneste dobbeltkomplikation i billig Mænd Rolex Cellini 50525 ure familien. Dette svarer nok til en GMT komplikation, men de er lidt anderledes, som for mange mennesker er et Dual Time ur mere bekvemt at læse, hvis du kun er interesseret i den tid, hvor du er og hjemme.


Den måde det virker på er simpel, og ifølge kopi rolex ure er dual-time-komplikationen baseret på et modul over en intern Rolex-bevægelse. Hovedopkaldet har en time, minut og sekunder hånd for den lokale tid. En subdial har et andet par time- og minuthænder til en “hjemme” eller en sekundær tidszone. Der er også et lille vindue på klokken 9 på den subsidiære drejeknap, der fungerer som en AM / PM-indikator for hjemmetiden, som den præsenteres i et 12-timers format i forhold til 24-timersformatet Rolex GMT ure som Explorer II eller GMT-Master II. Det lille vindue har en sol til AM og en måne til PM.
inde i Rolex Cellini Dual Time er en intern Rolex automatisk bevægelse med en 48 timers strømreserve kørende ved 4Hz. Nogle mennesker ønskede billige rolex ure at indsætte en manuelt sårbevægelse i Cellini i håb om, at de ville gøre det tyndere, men jeg tror ikke, det ville have været nødvendigt. Først og fremmest har jeg ringe affinitet til manuelt sårede bevægelser i de fleste tilfælde, hvis en automatisk selvviklingsmekanisme er mulig for den samme applikation. For det andet føler jeg, at uret er vedvarende bærbart som det er.

Mens den mere grundlæggende kopi rolex ure Time har en simpel lakeret urskive i hvid eller sort, besluttede Rolex at give Cellini Date og Cellini Dual Time stykker guilloche maskingraverede urse, der virkelig hjælper med at give et elegant udseende. Hvis du ser tæt på, vil du bemærke, at solbrætstik graveringsdesign efterligner ringenes riflede udseende. Skruerne er tilgængelige enten i sølv af sort guilloche. Samlet set nyder jeg udseendet af opkaldene, selv om de måske tager lidt ved at vænne sig til for nogle mennesker. For en ting er der ingen luminant, hvilket er en sjældenhed på dagens billige rolex ure.
Hovedskiven er bisected med et minuts ring, hvilket giver et interessant udseende. De vigtigste timemarkører er således stafettstile, mens hjemmetiden bruger arabiske timetal. Jeg kan godt lide dette, men jeg kan ikke lade være med at føle, at hænderne er for korte. De er faktisk ikke som kopi rolex ure besluttede at bruge kun den indre del af ansigtet som urskiven. Herved er hænderne den rigtige størrelse. Men i betragtning af at der er en anden række timemarkører uden for minutmarkeringen, gør ringet mig en slags, at hænderne skal strække sig mere med minuthånden, der berører slutningen af ​​de yderligere timemarkører, og timeshånden strækker sig til minutmarkørsporet .

Slået op d.

købe IWC Aquatimer ure

I begyndelsen af ​​1940’erne udviklede Emile Gagnan og Jacques-Yves Cousteau Aqualung, den første Selvforsynede Undervands-åndedrætsapparat (f.eks. SCUBA) for at nå verdensomspændende kommerciel succes. Men i 1960’erne blev dykning stadig set som en eventyrlystne affære, og flere mærker, blandt hvilke købe IWC Aquatimer ure, har arbejdet med at udvikle værktøjsklokker for at gøre dykning sikrere og lettere.

Det var det tidspunkt, hvor Schaffhausen-baserede mærke afslørede den første Aquatimer (1967) kendt som reference 812AD. Dens “kompressor-stil” -kasse indeholdt en intern roterende ring, der kunne indstilles takket være en anden krone for at overvåge dykketiden som vandtæt til 200m. Reference 1816 og 1822 blev lanceret i 1982 og indeholdt højere modstand ved 300m og pude-stil stål sager. Endnu bedre, et partnerskab mellem rabat IWC ure og Porsche Design fødte Ocean 2000, som blev vurderet 2.000m, hvilket førte til udviklingen af ​​nye teknologier, herunder det grundlæggende for et tredobbelt trykforseglingssystem.


I 1998 blev en titanium ur med ekstern roterende firkant og vandtæt til 200m afsløret som en del af GST (Gold, Steel, Titanium)
I 1999 var GST Deep One købe IWC Aquatimer ure  første dykkeur med en mekanisk dybdemåler samt en maksimal dybdeindikator (maksimal dybde opnået under dykket).
I 2004 blev en ny familie af Aquatimers præsenteret – og testet af Cousteau dykkerne. Som den oprindelige Aquatimer blev den indre roterende kant betjent af en dedikeret krone. I 2008 blev en moderniseret version af den oprindelige Aquatimer udgivet (med moderne teknologi og forstørret størrelse) i rammen af ​​fejringen af ​​mærket er 140 års jubilæum og blandt flere afleveringer af nogle replika IWC-legender.

I 2009 blev der født en ny samling af Aquatimers, med denne gang en ekstern roterende kant. 10 år efter lanceringen af ​​Deep One blev Deep Two præsenteret med en ny dybdemåler og maksimal dybdeoptagelsesfunktion.
Den seneste iteration af Aquatimer blev afsløret i 2014 med IWC SafeDive-konceptet. Systemerne gør det muligt at overvåge dykkerskalaerne inde i uret gennem en ekstern roterende firkant, der samler det bedste af “kompressor” -type og roterende firkantede dykkeklokker. Enkelheden af ​​operationer er forbedret, samtidig med at læsbarheden forbedres. Ved denne lejlighed blev Deep 3, den tredje generation af dykkeure med en dybdemåler, præsenteret. I dag frigiver billig IWC en “Sharks” -begrænset udgave (500 stykker) af Aquatimer Chronograph for at øge bevidstheden om bevarelsen af arten. Varemærket har arbejdet med Charles Darwin-stiftelsen til at forpligte for beskyttelse af hajer siden 2009.
Specialudgaven er baseret på en eksisterende model og frigives i rustfrit stål med en karakteristisk “haj” grå urskive og en gravering på sagen tilbage, der viser en gruppe hammerhead hajer. Uret har købe IWC Aquatimer ure SafeDive-systemet til at indstille overvågningstider. Den drives af den interne automatiske kaliber 89365 (89000 familie) – en integreret tilbagekoblet kronograf med kolonnehjul og lodret kobling.

Slået op d.

bedste Mænd og Kvinder Rolex Air-King 114234 ure

Rolex lancerede den nye Oyster Perpetual Air-King på Baselworld 2016 efter en 2 års hiatus i produktion. Med en lang og righoldig historie er dette ur definitivt en klassiker, men hvordan har se elskere reageret på denne nye model? To af vores ureksperter giver os deres mening.
Mens den originale cheap Rolex Air-King var klassisk, lå urets størrelse på en lille 34 mm i diameter, hvilket var passende til tiderne, men slet ikke i dag med dagens standarder. Den nye købe Rolex Air King på den anden side måler en ret 40 mm i diameter, og urets design er universel, slank og sporty. En anden imponerende faktor er selvfølgelig den mekaniske udførelse af uret. Den nye Air King er drevet af den interne bedste Mænd og Kvinder Rolex Air-King 114234 ure, der har en oscillator, der indeholder en avanceret blå Parachrom hårspring. For ikke at nævne, er den nye Air King en af ​​de få samlinger fra discount Rolex, der har Superlative Chronometer certifikatet, hvilket betyder, at det er meget præcist. Uret kommer med en 5 års garanti, hvilket afspejler det overordnede løfte om kvalitet fra Rolex. Alt i alt er jeg meget imponeret over uret og kan ikke vente med at se det i vores butik.


Jeg vil gerne sige, at jeg var begejstret for nyheden om en ny Air King, men da de første billeder kom rundt, og jeg kom til at se det førstehånds på Baselworld, blev jeg skuffet. Det eneste, det har til fælles med den foregående model, er bogstaverne, men det handler om det. Jeg får det – størrelsen er blevet tilpasset moderne smag, og desuden var den gamle 34 mm model som en pilot’s uret ikke stort nok. Efter min mening er de grønne accenter – jeg er ikke sikker på, at du endda kan kalde dem accenter – og blæste tal tager væk fra hvad jeg kunne lide om Air-King. Jeg vil sige, at jeg sætter pris på Air-King Ref. 114200 endnu mere så nu. Ja, den nye model ser sporty og robust ud, men den har mistet sin tidløshed. Heldigvis var Billige Rolex andre udgivelser af året ganske spektakulære – tag den nye Daytona og Datejust f.eks. – så denne udgivelse er blevet noget af en sidelinje-omtale.
falsk Rolex Air King er en del af Oyster Perpetual line. Som alle andre modeller af samlingen er Rolex Air-King kendt for en uovertruffen kombination af klassisk æstetisk og høj praktisk.
Uret er simpelt og elegant og undlader at imponere med høj kvalitet i håndværk og præcision.
Den første kopi Rolex Air King (Ref. 4365) målt 34 millimeter, hvilket synes ret lille ved dagens standarder. Diameterforholdet var imidlertid revolutionerende, da uret oprindeligt blev udviklet under Anden Verdenskrig. På det tidspunkt var Rolex Air-King det foretrukne overvågning af britiske fighterpiloter som et resultat af et stort urkig og forbedret læsbarhed. I dag er Rolex Air-King et af verdens mest anerkendte ure og er populært både i og uden for cockpiten. Uret har mange overbevisende elementer, herunder et bredt udvalg af materialer og farver. Det har derfor forblevet et værdsat discount Rolex ur af både mænd og kvinder.


Perfekt Rolex lavede nogle nyheder sidste års Baselworld med den nye 40mm Air-King. Først og fremmest bragte de tilbage en model, som alle troede var døde ud over genoplivning. For det andet voksede de ting fra 34mm til 40mm og tilføjede nogle interessante farver til den grundlæggende sorte urskive – en gul krone logo og grøn Rolex signatur plus en grøn center sekunder hånd. Og ligesom andre nuværende Rollies har den nye Air King en COSC-kronometercertificering, plus Rolexs egen Superlative-certificering (-2 / + 2 sekunder om dagen efter kappen).
Dette nye ur er selvfølgelig, hvorfor originalen forsvandt fra kataloget for et par år siden, og rygerne svirrede om sin forestående dømmekraft.


Den gamle Air-King og den nye er virkelig meget forskellige ure på stort set alle måder, men en – ingen dato. Nu, før du protesterer, havde originalen en datoversion, der blev udgivet i 1958. Men den version blev aldrig fanget og snart forsvundet.
Da de blev lanceret i 2007, blev alle de nye Air-King 14000-seriens modeller officielt certificeret af COSC, i modsætning til de andre Air-King-ure, der kom foran dem. Derfor er “Superlative Chronometer Officially Certified” -mærket placeret fremtrædende på skiven. Tilslutning af ref. 114234 er den proprietære rabat Rolex Caliber 3130 automatisk mekanisk bevægelse. Fordi dette er et Rolex-ur, der kun er i tid, kører kaliberen trioen af ​​centerhænder uden andre funktioner. Den snoede krone er udstyret med Twinlock-systemet, derfor er Air-King vandtæt til 330 fod (100 meter). Desuden øger den ridsikker safirkrystal og fløjlede caseback også vandmodstanden i den berømte Oyster-sag.

Slået op d.

billige Mænd Omega Constellation

Med det nye år kommer nye ure, og med mange serier fejrer jubilæer i år, adskiller markedet kun nogle måneder og dage fra nogle potentielt meget interessante opdateringer. Blandt modellerne fejrer jubilæer er replika Omega Constellation, som bliver 65 år gammel i 2017. Dette vil også være det 35. år for produktion til Constellation’s “Manhattan” -model. The Constellation-serien er højt værdsat gruppe af billige Mænd Omega Constellation fans, både i sin vintage og moderne versioner, så i år kunne markere en betydelig udvikling af slægten på en mere historisk orienteret måde – lige som udgivelsen af ​​Globemaster gjorde i 2015.
Som nævnt blev Constellation-serien grundlagt i 1952 og indeholdt “pie-pan” -skiver. Disse stykker kom i stål, gul guld og til tider endda platin; ofte fremhævede geometriske time markører og dauphine hænder; og blev holdt højt med hensyn til deres overlegne tidshorisont. Dette er de modeller, der er gået på at inspirere dagens Globemaster produktionslinje (se nedenfor), men er design, der mere eller mindre har været under radar siden slutningen af ​​1960’erne.
Dagens modeller er mere almindeligt baseret på “Manhattan” -designfamilien, der blev udgivet i 1982. Disse ure, mens de deler Constellation-navnet og signaturobservatoriet-emblemet på casebacket, var forskellige fra pastapatamodellerne fra fortiden. De blev først udviklet ved hjælp af kvartsbevægelser (Omega frigjorde ikke en mekanisk, automatisk model frem til 1985), var relativt tynde, havde integrerede armbånd og meget forskellige drejekonfigurationer og især med fire klør på beslaget for at sikre krystallen til resten af ​​sagen. De var meget et produkt fra 1980’erne, men har alligevel fastholdt et stærkt sted i brandets lineup i årtier siden, med både mænds og damerne versioner til rådighed.


Den moderne serie, der tilbydes af Billige Omega, omfatter dagdagsmodeller, mekaniske og kvartsbevægelser, integrerede læderremme samt metalarmbånd og et udvalg af materielle muligheder fra stål til de tre gulds, til kombinationer af hver. Fokuserer primært på dato-only, alle metal og non-jeweled modeller, vi finder ud af, at uret har en række funktioner, der ligner hinanden og står i kontrast til historiske referencer i serien. Den anvender det integrerede clasping armbånd, der er fælles for serien og det tydeligt formede etui, der er tilgængeligt i 38 mm og 35 mm diametre, med enten safir eller solid caseback (henholdsvis til mekanisk og kvarts bevægelser); og har den fire-clawed bezel indgraveret med romerske tal for hver time undtagen klokken 3 og 6.
På urskiven, som er tilgængelig i en række farve- og materialevalg, er en ydre luminescerende minutring, anvendte tik-timemærker og en datoindikator klokken 3. Uret anvender dauphine-hænder til timen og minuttet, og en simpel peger til sekunder-tælleren, som alle sweep over varemærket stjernen mod bunden af ​​skiven. De mekaniske modeller er tilgængelige med den automatiske replika Omega Caliber 8500, som har en 60 timers strømreserve, mens kvartsmodellerne bruger Omega Caliber 1532, som har en batteritid på cirka 25 måneder. Mens priserne varierer dramatisk afhængigt af den specifikke model, er indgangen til falsk omega Constellation-serien typisk omkring $ 1.700 for kvarts modeller og $ 3.200 for mekanisk.


Det moderne urskue anvender mærkbart romertal på den hævede kant i stedet for de enkle, flade, trykte markører på vintageudgaven. Desuden har bezel og klørne i dag en mindre funktionel og mere dekorativ rolle end tidligere: originalets flade safirglas, der skulle sikres til sagen, er blevet erstattet af en moderne, mere stabil, kuplet krystal. På urskiven minder brugen af ​​dauphine hænder og tick timemarkører mere om seriens pre-Manhattan-varianter end af stavens hænder og romertal, der blev set på 1980’erne. Endelig er efterbehandlingsteknikkerne på den moderne version meget mere raffinerede end tidligere; bemærk de skarpere kanter på sagen, det børstede udseende i forhold til originalets polering og den overordnede højere kvalitet af uret som det fremgår af dets øgede tykkelse og robusthed hele vejen igennem.


Selvfølgelig er der også mange delte attributter mellem de historiske og nutidige modeller. Det moderne ur har stadig det integrerede armbånd og tilfældet, det kombinerer stadig forskellige metaller, dets indkapsling har stadig signaturklørne, og dialen viser fortsat en datoindikator og navnet “falsk omega Constellation” i et cursive script. Forskellene ligger hovedsagelig i den generelle styling, placering af funktioner og efterbehandling. Uret holder stadig sin overordnede form, men den er tykkere, med et mindre spinkelt armbånd; det bruger stadig romerske tal, men nu er de indgraveret på bezel i stedet for anvendt på urskiven.

Slået op d.

billige Rolex GMT-Master II 126711 ure

Hvis du elsker autentiske værktøjsure, så var du nok godt tilfreds med billige Rolex GMT-Master II 126711 ure i år. Med al den hype omkring afsløret af den meget forventede Rolex GMT Master II “Pepsi” 126710 BLRO i stål, har du dog måske savnet, at firmaet også introducerede to andre GMT Master II-modeller på Baselworld. Begge har mærkeets specialiserede 18ct Everose-guld – første gang det nogensinde er blevet brugt i dette sortiment – og begge kanaliserer ånden i en temmelig quirky model fra 1960’erne, med kærlig betegnelse “Root Beer” GMT. I dag går vi i hånden med to-tone / Rolesor-versionen – GMT-Master II 126711 CHNR – for at se, hvordan den matcher sin legendariske forfader.


For 60 år siden var Rolex et helt andet firma end det, det er i dag. Sikker på, at der stadig var fokus på at opbygge de bedst mulige mekaniske ure på markedet på markedet, men da syntes det, at der var lidt mere plads til at prøve nye ting, hvilket er, hvordan vi endte med de første to-tone perfekte Rolex ure ure med brune skiver. Det er rigtigt, brunt, uden tvivl den mest unremarkable farve der er. Kommer til markedet omkring 1963 markerede GMT Master 16753 første gang Rolexs populære pilotsur blev stillet til rådighed i totoner (stål og gul guld). Før dette blev det kun tilbudt i fuld rustfrit stål eller fuldgult guld. Disse nye modeller indeholdt enten en sort eller brun urskive, hvis sidstnævnte blev kendt som “Root Beer” GMT.
Årsagen til kaldenavnet er ret indlysende – især på grund af folks forkærlighed til at kalde Rolex GMT-modeller efter forskellige sodavand (Pepsi, Coke, osv.). Brown og gold bezel insert mindede folk om drikken, og det var det. Root Beer er ikke det eneste kælenavn, dette ur går dog forbi. Det kaldes undertiden Tiger Eye (eller Tiger Augen på tysk), fordi hue på skiven minder om den chatoyant gemstone, som normalt er en gylden til rødbrun farve og har en silkeagtig glans. Endnu mere beskrivende er “Nipple Dial” moniker, der refererer til de karakteristiske guldnippel time markører, der pryder opkaldet til den tidlige GMT Master 16753 (ligesom den nedenfor).


Endelig er dette ur kendt af endnu et andet kaldenavn, og sikkert en, der virkelig sætter denne utrolige niche-model på kortet; “Clint Eastwood”. Årsagen er igen helt selvforklarende. GMT Master 1675/3 var tilsyneladende den berømte skuespillerens foretrukne Rolex-model, og han blev ofte set iført den, herunder i mindst tre af hans film: Firefox i 1982, Tightrope i 1984 og In The Fire of 1993. Helt klart, dette bringer ikke den samme berømthedscache til modellen, som f.eks. Paul Newman Daytona, men det er stadig en smule trivia, der giver vintageeksempler tilføjet appel til samlere.
Som jeg nævnte tidligere, har kopier Rolex ure introduceret to nye GMT’er i år med selskabets proprietære 18ct Everose-guld. Sagen til GMT-Master II Ref 126715 CHNR er lavet helt fra Everose, mens GMT-Master II 126711 CHNR – som vi ser på her – er to-tone (Everose Rolesor). Muligvis er sidstnævnte mere beslægtet med den oprindelige “Root Beer” GMT, men der er nogle bemærkelsesværdige forskelle, og selvfølgelig nogle imponerende tekniske fremskridt.


Fra et teknisk synspunkt tilbyder GMT-Master II 126711 CHNR mange af de samme opdaterede specifikationer som Rolex GMT Master II “Pepsi” 126710 BLRO, vi fortalte dig om her. Dette omfatter dog ikke den lidt omdesignede 40 mm Oyster-sag med tyndere og mere koniske lugs og lidt opdaterede casebands (dette blev kun lavet, fordi jubilæumsarmbåndet har brug for forskellige lugs). I stedet har 126711 CHNR samme sag som den tidligere GMT-Master II, såsom Batman BLNR. I modsætning til “Pepsi” -versionen er Everose-modellerne slidte på solid-link Oyster armbånd. I tilfældet med Rolesor-versionen betyder dette, at centerforbindelserne er lavet i poleret 18ct Everose-guld, mens de ydre led er satinfineret rustfrit stål med polerede kanter. Armbåndet er lukket ved hjælp af et Oysterlock-foldet sikkerhedslås og har perfekte Rolex ure  Easylink 5 mm komfortforlængelseskoblingssystem – hvilket er en af ​​de bedste armbånds / låsekombinationer, der findes på markedet.
Tiden vises på en sort skive – ingen brun skive indstilling, desværre – som indeholder 18 k pink guldindikatorer og hænder, der minder om de forgyldte urskifter af yesteryear. Klokken 3 er datoen vist med kendte cyclops. Det rigtige drawcard er selvfølgelig den tovejsbehandlede sorte og brune tofarvet Cerachrom-ramme med formede tal og gradueringer belagt med pink guld via PVD. Dette er første gang falske Rolex ure nogensinde har produceret denne farvekombination med sit patenterede keramiske materiale, og det ser ud til, at det er blevet mødt med blandede anmeldelser. Tonerne er helt sikkert mere dæmpede end den oprindelige “Root Beer” GMT, og den brune synes næsten at blande sig ind i sorte under svagere lysforhold, hvilket er fantastisk, hvis du leder efter noget lidt mere diskret.

Slået op d.

replika IWC Aquatimer ure

IWC Automatic Aquatimer 2000 meter er et ur designet til at modstå presset fundet på en dybde af to kilometer. Det ser ud og føles hver tommer delen, men kan nogen nogensinde – selv teoretisk – bære den så langt ned og ikke straks (og messily) implodere? Lad os se på selve uret og samtidig lave et lille tankeforsøg på hvad der kan ske, hvis du forsøgte at gå så dybt som uret kan.
Denne særlige version af Aquatimer har den største dybdevurdering af enhver model i den nuværende Aquatimer kollektion, men det er ikke det første 2.000 meter klassificerede replika IWC ure ur. Den første var IWC Ocean 2000, som var et samarbejde med Porsche Design, der blev lavet tilbage i 1982. På trods af den dybeste dybdebedømmelse var uret – også det første armbåndsur med titanium og armbånd – ikke særlig stor ved 42mm x 12,6 mm; ikke en kjole se på nogen måde, men stadig ikke frygtelig beefy af moderne standarder.
replika IWC Aquatimer ure 2000 meter, på den anden side, ønsker at du ikke er i tvivl om dens sejhed. Det er 46mm x 20.5mm, selvom SafeDive bezel-systemet sandsynligvis indebærer en ekstra ekstra omkreds og tykkelse. SafeDive-systemet består af en ydre kant, som roterer en indvendig beklædning via en intern gearkobling; ideen er at kombinere brugervenlighed af en ydre kant med læsbarheden af ​​en indre bezel. Et dykkeklokke med et SafeDive-system er faktisk ret ligner i konstruktion til en moderne ubåd – under har generelt et ydre skrog, der giver god hydrodynamik og strømlining, og et indre trykskrog, der indeholder beboers levestand og arbejdssteder. På samme måde indebærer SafeDive-systemet et yderste tilfælde (på hvilket den ydre beklædning er monteret), der tillader indgang og udgang af vand og en indre sag, som er ansvarlig for beskyttelsen af ​​bevægelsen. Fremspringet klokken 9:00 huser koblingsgearmekanismen, som forbinder indersiden og yderkanten.


Den kuplede safir krystal står ganske fremtrædende over beslaget (hvis design spejler det af IWC Ocean 2000) mindst 3-4 mm, og selvfølgelig er bevægelserne anvendt i det originale Ocean 2000 og Aquatimer 2000 meter helt anderledes. Ocean 2000 brugte replika IWC ure cal. 3752 (en ETA 2892-baseret bevægelse), som er ret tyndere end replika IWC ure cal. 80110 brugt i denne Aquatimer. Caliber 80110 blev lanceret i 2005 i den nyligt nye Ingenieur Automatic, og den er 30mm x 7.26mm, herunder IWCs Pellaton-viklingssystem. Dette er ret tykkere end den 3,6 mm tykke ETA 2892, selvom det nok er et mere robust valg til et teknisk dykkeur.
Lad os nu tale om dybde. Hver meter vand udøver en ekstra mængde tryk over, hvad lufttryk er på havniveau; den nøjagtige mængde er en ekstra 1.422 pounds per kvadrat tomme pr meter. Jo dybere du går, jo sværere vandet skubber på dig. Professional Association of Diving Instructors (PADI) anbefaler 30 meter som en grænse for fritidsdykker, hvor tryk er 42,67 p.s.i. Hvis du trækker vejret i den normale trykluft, som i vid udstrækning er ilt og nitrogen, vil din krop absorbere yderligere kvælstof, da nitrogenet allerede i din krop er komprimeret. På overfladen har du ca. 1,5 liter nitrogen opløst i dit blod og kropsvæsker; på 10 meter, dog (en atmosfære er værd at pres) dette fordobles til 3 liter.


Der er to hovedproblemer med at have mere kvælstof end normalt opløst i din krop. Den første er, at hvis du stiger op for hurtigt, vil den ekstra gas danne bobler i dine kropsvæsker, da det kommer ud af opløsningen (det samme som med kuldioxiden i en sodavand, når du åbner hætten, og trykket inde i flasken pludselig falder). Resultatet er dekompressionssygdom: hovedpine, svær ledsmerter og endog lammelse er nogle af symptomerne. Det andet problem er, at kvælstof er et narkotisk middel, og hvis du har for meget af det i din krop, vil det i grunden gøre dig fuld. Dette fænomen kaldes nitrogen narkose, og det kan skygge en dykers dom dårligt nok til at få dig til at tro, at du svømmer, når du svømmer ned (for eksempel), hvilket klart er en potentielt dødelig omstændighed. Det er ikke tilfældigt, at PADI-grænsen er 30 meter, forresten: det er den dybde, hvor nitrogen narkose symptomer begynder at blive synlige hos de fleste voksne. Du kan dog omgå alt dette ved at puste en gasblanding, der reducerer eller eliminerer endda nitrogen.
Det siger sig selvsagt, at på 30 meter har din Aquatimer 2000 meter ikke engang brudt en sved.
Blandet gasdykning kan tage dig endnu dybere. Du kan reducere eller endda slippe af med nitrogenet i den gasblanding, du puster helt, ved hjælp af andre gasser som helium og hydrogen. Hver af disse, alene eller i kombination, kan skabe deres egne problemer, ligesom ilt – vi har brug for ilt til at leve, men hvad der gør det afgørende for energiproduktion i kroppen er dens høje kemiske reaktivitet, hvilket også gør det muligt dan