Slået op d.

Billige Omega Aqua Terra Luksus Ure

Billige Omega Aqua Terra Luksus Ure har været en hæfteklammer til Omega siden introduktionen i 2003, og i år får vi en fin lille opdatering til samlingen, der tilføjer nogle nye styling-signaler og introducerer nye Master Chronometer-kalibre i disse daglige brugere. Lad os se nærmere på den nye serie Aqua Terras.
Omega Seamaster Aqua Terra Master Chronometer har stadig de nautiske referencer, som linjen er kendt for. Den stribede urskive af Aqua Terra formodes at jeg minder om et teakbåddæk. Mens striberne stadig er der, løber de på de nye Aqua Terras vandret i stedet for lodret. Det elskede datovindue er flyttet fra klokken 3 til 6, og dybdeklassen er ikke længere trykt på drejeknappen enten (nu kun “Co-Axial Master Chronometer” sættes ned klokken seks.
Alle tre versioner har en safir krystal sag tilbage, der viser enten kaliber 8900 (i 41mm sager) eller kaliber 8800 (i 38mm sagen). Begge bevægelser er certificeret som Master Chronometers af det schweiziske føderale institut for metrologi (METAS). Disse er temmelig fremragende muligheder for hverdagsklokker, der også har flotte styling og seriøse tekniske koteletter.

Omega Seamaster består af flere sub-serie, som alle kommer fra lanceringen af ​​brandet i 1948, den oprindelige Seamaster dykning ure (Her kan du lære mere om den oprindelige, banebrydende ure og andre vigtige historiske Omega ure). Ikke alle er selv et dykkerklip, men der er en form for nautisk eller vandpåvirkning – så de to vigtigste undermærker er “Aqua Terra” og “Planet Ocean” -navnet. Først skal du vælge Billige Omega serien, især Aqua Terra serien, arrangeret af mærkets første designet specielt til sport ur, er uret til formål at undgå eventuel vand – Omega Seamaster Aqua Terra Golf. Men efter en omhyggelig undersøgelse, synes dette valg efter en meget god gammeldags håndledstest, herunder den faktiske dag i linket, mere hensigtsmæssigt.
Når alt kommer til alt, hvilken bedre måde at se tilbage på sådan et ur end at sætte det på håndleddet for den aktuelle golfrunde? Det var min sidste chance, ikke nogen lejlighed, men på Carmel Country Club i Charlotte, NC – en udvej ved siden af ​​Quail Hollow, som var vært for 2017 PGA Championship, som var årets udgang En stor begivenhed, der er også en Billige Ure Omega Online salg vil være den officielle timekeeper siden 2011.

De ure, jeg gennemgik, var fra den oprindelige Aqua Terra Golf-serie (Omega lancerede nye redesignede modeller under PGA Championship weekend, jeg har dækket dem her). Dets grundlæggende udseende og tre anden side Aqua Terras, nogle subtile ændringer fra inspiration golf: grøn for centret sekunder, fyldt pilespidser Pilen i en lille trekantet selvlysende materiale og i fem minutter på minut sporet De arabiske tal på skalaen adskilles af et tyndt hvidt indeks.
Ud over den klokken 3 position, som har en dato vindue moderate, hvide tal på sort baggrund og sort urskive nøgle koordinat, i tillæg til klokken 3 position, en trekantet kile med indeks selvlysende indsats. Et sølv Omega-logo vises under klokken 12, og under er det et cursivt “Seamaster” -logo med en fairway green. Det græske bogstav Omega er et langt anerkendt symbol på det schweiziske mærke. Kronen er præget og strammet fast for at sikre, at 41 mm rustfri ståltaske har 150 meter vandtæt ydeevne.

Den vendes og gennem safir se bunddækslet, kan du se indersiden af ​​Billige Ure Omega Online salg kaliber 8500 bevægelse, dens tovejs vikling af rotoren, i alle plader, og kuldebroer “arabisk” guillocheret mønster design, en bevægelse Omega symbol. På grund af bevægelse og bunddækslet lille tekstdisplay, kaliber 8500 under anvendelse af Omega koaksial undslipningsprocent og fremragende modstandsdygtighed over for op til 15.000 gauss magnetfelt og derover (selv om ikke alle METAS certificeret Master kronometer egenskaber har i denne model ved Erstatter sin 8900 kaliber i den nye model, og to vigtigste tønder tydeligt markeret (men ikke let synlige) gemmer 60 timers strømreserve. Andre udskæringer på sagen viste, at der er tale om vandstand og bevægelser ved hjælp af silicium (Si14) som balancen forår – der er moderselskab for Swatch koncernens Billige Ure Omega Online salg brand producerede ure og mere almindelige elementer. Den sorte urskive er udstyret med et lyst display og præsenterer et af de ovennævnte små punkter til Seamaster’s tradition. Det vertikale linjemønster er beregnet til at fremkalde skibets dæk. For de fleste mennesker, dette emne er ikke umiddelbart indlysende – dette kan være grunden til, at brandet indført en mere oplagt liggende tilstand på opdatering af Aqua Terra Golf ur – men jeg foretrækker personligt de finesser her. (Et andet punkt at bemærke er: Hvis du ønsker at se dette ur, kunne man tro, at minutviseren er faktisk den form af en pil GMT hånd, fordi det er almindeligt brugt som en form for GMT armbåndsur, men hurtigt tælle hånden ( Og manglen på en 24-timers skala på skiveflangen eller firkanten vil hurtigt få dig til at ignorere denne fejl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *