Slået op d.

billige Kvinder Audemars Piguet Royal Oak 67651OR.ZZ.D010CA.01 ure

Selv blandt alle Royal Oaks og haute horology præsenteret af Audemars Piguet for SIHH 2018, kunne man næsten ikke overse noget så mærkeligt, fed og eksotisk som køb Cartier ure Concept Flying Tourbillon GMT. Dette er ikke en, der tager overskrifter til banebrydende teknologi eller radikalt nyt design til mærket i 2018, men introducerer perfekte Cartier ure første flybilletbillet samt nogle designopdateringer, og det er det seneste i en samling, der iboende polariserer og spænder .
Audemars Piguet Royal Oak Concept har eksisteret siden 2002 og har været lærredet til nogle af brandets mest avantgarde, futuristiske udseende haute horology kreationer. Det syntes at tage ideen om Royal Oak Offshore til et endnu mere “xtreme” og “xperimental” sted. salg Cartier ure Concept Tourbillon GMT kom ud i 2011 og introducerede den grundlæggende formular, som vi ser fortsatte her. Mere baggrund: Den flyvende tourbillon blev opfundet i Tyskland i 1920. En flyvende turbillon er kun en gang for at minde dig om en turbillon, der er suspenderet nedenfra, hvilket resulterer i både en visning af den uhindret af broer og skaber en slags flydende virkning . Det er også en måde at gøre en tourbillon endnu mere delikat, kompliceret og dyrt.
replika Cartier ure Concept Flybillet Tourbillon GMT deler faktisk betegnelsen som APs første flyvende tourbillon ur med en anden bevægelse, der findes i den diamantdækkede Royal Oak Concept Ladies Flying Tourbillon, der blev introduceret samtidigt i 2018. Ud over tourbillon er der nogle Andre bemærkelsesværdige ændringer i design og materialer til denne seneste version. Tidligere Royal Oak Concept-ure har brugt mange keramiske og andre eksotiske materialer i bevægelsen som kulfiber – se vores hands-on med Audemars Piguet Royal Oak Concept GMT Tourbillon med hvid keramik her.


Synlig på urets sideside blev sort sandblæst titanium valgt denne gang til de centrale broer, med polerede og guldfarvede facetter – hvilket efter min mening er et koldt tryk. Man kan også se glimt af falske Cartier ure (internt, selvfølgelig) 2954 bevægelse gennem åbninger mellem de forskellige indikationer. Udover klokkeslæt og tourbillon klokken 9 er der den anden tidszone angivet via en skive klokken 3 med en blænde, der ligner en af ​​de brede datadisplays, der heldigvis for det meste er gået ud af mode. Delvis afsløret under røget glas er den del af disken, der for øjeblikket ikke viser tiden.


Det kan ikke være klart, hvad “H, N, R” klokken 6 er for, men det angiver simpelthen kronens indstilling. H er for de franske heures (timer) hvor du kan indstille tiden, N er for neutre (neutral), når kronen skubbes helt ind, og R er til remontoir (winder) hvor du kan vind bevægelsen. I tidligere Royal Oak Concept Tourbillon GMT-ure blev dette angivet med en hånd. Nyt for dette ur er en diskindikation, der er lidt mere elegant integreret i resten af ​​designet. Dette vil være enkelt for brugeren, men uklart for den påskuer, der vil blive præsenteret med et indtryk af noget, der bare ser generelt ud som teknisk og kompliceret.
Den ottekantede facetterede kappe (stadig i keramik) med sine otte mirakuløst justerede skruer binder naturligvis den ellers temmelig særprægede Concept-familie til den bredere Royal Oak kollektion. Sagen er derimod radikalt anderledes end noget andet hos AP. Her er det i sandblæst titanium. Dens geometriske facetter – echoed i broerne og andre elementer – minder mig om en video kortlægningsløjfe, en 8-bit bjergkæde, Kryton fra sci-fi britcom Red Dwarf, eller måske et Linde Werdelin Octopus ur – alle fine watch design inspirationer . Den er 44 mm bred, 16,1 mm tyk og 100 m vandtæt med en skrue ned krone. Sagen er dog ret lang, med en gummiband, der stikker ud fra lugs, så håndled, der ellers kan rumme et 44mm ur, skal passe på mulige overhæng.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *