Slået op d.

Billige Breitling Bentley

En symbiose af superlativer: Billige Breitling Bentley for Bentley-linjen forener det bedste af de to luksusmærker. Uafhængigt af hinanden har de to virksomheder viet sig til effektivitet, dristighed og perfektion. Den schweiziske urproducent og den britiske bilfabrikant begyndte at arbejde sammen i 2002, og den fortsatte succes med samarbejdet har været uden sammenligning siden da.
En række håndlavede schweiziske ure fra den eneste urmager, der nogensinde har tillid til at bygge instrumenter til optagelse i et Bentley dashboard. Det seneste af disse ure holder til med lanceringen af ​​den nye Bentley Continental GT: GT Dark Saphhire Edition. Besøg replika Breitling  hjemmeside for at se mere.


I 2002 lancerede Bentley Continental GT, da den mest kraftfulde Bentley nogensinde blev bygget. Breitling udlånte den revolutionære nye luksusbil et ekstra personligt præg ved at deltage i udformningen af ​​de tekniske instrumenter og vigtigere at skabe ombordklokken. Det var første gang, Bentley havde overdraget denne opgave til andre end sine egne håndværkere.
Selv om dette var en første, har håndlavet britisk bilproduktion og traditionen for det store schweiziske urværk meget fælles. Det kan faktisk siges, at bedst Breitlings timepierter udviser samme følelse af skønhed i bevægelse som Bentleys biler. Fra Bentley fabrikken i Crewe til bedst Breitlings Chronométrie i La Chaux-de-Fonds strækker der en usynlig forbindelse; en fælles forståelse af mekanisk perfektion.
Billige Breitling  tilhører en eksklusiv kreds af urmagere med deres egen mekaniske bevægelse, udviklet og fremstillet udelukkende under eget tag, og er en pioner inden for kronografer og tekniske ure. Breitling ingeniører har skabt flere unikke interne mekanismer, herunder ultra-praktisk anden tidszone og verdens tidssystemer, der helt kan justeres via kronen, og en “30-sekunders chronograph” -mekanisme stammer fra et 1926 Breitling-patent.


Chronometer-certificeret af COSC (Swiss Official Chronometer Testing Institute), alle Breitling for Bentley ure stammer fra en omhyggeligt afbalanceret sammenslutning af hånd og maskine med tradition og innovation.
Hver kurve, hver lige linje, hver kant og hver overflade – alle er omhyggeligt udformet med bekymring for to store traditioner: håndlavet luksus schweiziske ure og håndlavede luksus britiske biler.
Breitling har skabt det ultimative ønske om Bentayga – den fineste timepiece, der nogensinde er installeret i en Bentley. Mulliner Tourbillon by Breitling kombinerer naturlige materialer, der er værdsat for deres skønhed og sjældenhed, med kun de mest avancerede bilteknologier. Den er udformningen af ​​luksus, ydeevne og nøjagtighed.
Bentley Mulliner-holdet tog luksus og ydeevne til nye ekstremer med lanceringen af ​​Continental GT Speed ​​Billige Breitling Bentley Jet Team Series. Denne eksklusive serie er begrænset til kun syv biler, hver inspireret af et af de syv Breitling Jets.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *