Slået op d.

billig Mænd Omega Speedmaster Moonwatch

Med slutningen af ​​en olympisk spil kommer den merchandising flood til det næste og, med to år at gå, har den olympiske officielle timekeeper Omega allerede startet “nedtællingen”. Men mit gæt er, at disse billige omega ure Speedmaster Moonwatch Professional “Tokyo 2020 “Begrænsede udgaver vil være nogle af de bedste ure i forbindelse med de kommende 2020-olympiske lege i Tokyo, Japan. I alt fem varianter henvises til de fem ringe i det olympiske logo med farverne på deres indvolde og andre højdepunkter. Mens disse er beregnet som Japan-kun begrænsede udgaver, så fik vi dem til at se på, når de besøgte Omega-fabrikken for nylig.


Omega har været officielt timekeeper for de olympiske lege siden 1932, og jeg anbefaler dette detaljerede udseende til Omega’s OL-historie Timekeeping-artiklen for meget mere om billig Mænd Omega Speedmaster Moonwatch kule historie i OL. Baseret på tidligere ure til spillene kan vi i det mindste spekulere på, hvad Omega’s generelle tilgang går fremad. Som med denne fem-timers samling, har Omega f.eks. Et lignende tema med fem Seamaster-modeller (hands-on her) til Vinter-OL i 2016 i Sydkorea i farverne i de olympiske ringe. Vi kan sandsynligvis også forvente, at mindst et par flere OL se endnu i år, siger i farverne på værtslandets flag måske (à la Ocean Ocean PyeongChang 2018 OL se), men for nu skal vi se på de farverige Moonwatches på hånd.


Tre af de fem nye falske omega ure Speedmaster Moonwatch billig Mænd Omega Speedmaster Moonwatch 311.90.44.51.03.001 ure Professional “Tokyo 2020” ure er alle stål, og to er “totonede” med 18k Sedna (Omega egen hemmelige opskrift på rosenguld) eller 18k gult guld. Specifikationerne er kendt som en fælles iteration af den moderne Speedmaster, med en 42mm-sag (50m vandtæt) og den håndskårne købe omega ure 1861 kronografbevægelse indeni (3Hz, 48-timers strømreserve). En afgang fra den mest klassiske Moonwatch er brugen af ​​safir til den meget kuplede “box-style” krystal – dette er et emne af potentiel debat, men safirkrystal øger ønskværdigheden for mig personligt.
Den blå-gul-sorte-grøn-rød af de olympiske ringe afspejles først i aluminiumsrammerne (keramik eller Omega’s “Liquidmetal” kan have været fint) af de forskellige ure. For at repræsentere gul, gik salg omega ureimidlertid med en sort bezel og gul guld på referencen 522.20.42.30.01.001 version. Grundlæggende er hver version attraktiv på sin egen måde, efter min mening. Den helt blå referencen 522.30.42.30.03.001 har en slags “omvendt panda dial” i modsætning til sort, der har en “ægte panda dial” – hvilket betyder en hvid dial med sort subdials, hvilket er ekstremt populært, men stadig overraskende ualmindeligt på moderne ure på trods af alle de seneste vintagerevider. Pandaen, referencen 522.30.42.30.04.001, kan være min favorit.
At repræsentere de røde og grønne af de olympiske ringe er Billige Luksus Ure Online mere farverige versioner, især referencen 522.20.42.30.06.001 med en grøn bezel, Sedna guld højdepunkter og en sandblæst lysegrå urskive. Jo flere farver du kombinerer på et opkald, desto sværere kan det være at få det til at fungere, og her har Omega brugt ikke mindre end fem, af min tæller, hvilket resulterer i den mest potentielle prangende mulighed. Endelig er referencen 522.30.42.30.06.001 med en rød beklædning og alle hvide urskiver måske den mest øjeblikkelige iøjnefaldende af de fem. Uanset eventuelle andre farveovervejelser har alle fem modeller en rød Speedmaster-tekst og matchende red-tipped chronograph seconds-hånd. Omega siger, at Ω-logoet er i en guldtone, der passer til højdepunkterne eller case-materialerne i hver model i replika omega ure forhold til den olympiske guldmedalje – det er gul eller Sedna og hvidguld til alle stål modellerne.


De faste casebacks af Omega Speedmaster Moonwatch Professional “Tokyo 2020” Limited Edition ure er præget med, i stedet for den sædvanlige Omega Seahorse, Tokyo 2020 Olympiske logo i relief med en dejlig baggrundstekstur. At holde eksplicit olympisk branding kun på casebacket gør det muligt for uret at være det primære fokus, og det er sådan, at de fleste begrænsede udgaver skal ske, efter min mening. Jeg, for eksempel uden nogen personlig 2020 olympisk forbindelse, kunne nemt bære og nyde et sådant ur. Omega’s olympiske ure er legitime og kølige, hvis nogen er, men de 2018 PyeongChang-ure (der er knyttet til ovenstående), som havde olympiske ringe på urskiven, vil f.eks. Være bedst for dem, der specifikt ønsker at fejre disse spil. Selvom jeg må indrømme, at disse omega-olympiske ure med indbyrdes forbundne underdialer som de olympiske ringe er en ret pæn ide.

Tilføj disse fem nye Speedmasters til de tilsyneladende uendelige iterationer, der svarer til enten en dejlig vifte af muligheder eller beslutningslammelse for dem på markedet for en eller en. Omega Speedmaster Moonwatch Professional “Tokyo 2020” Limited Edition-ure vil hver især være begrænset til 2.020 stykker og sælges på Omega-butikker i Japan. Speedmaster popularitet i Japan var uden tvivl en del af at vælge den til denne udgivelse. Stålvejen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *