Slået op d.

bedste Mænd Omega Seamaster 300m 212.30.36.20.03.001 ure

Ved at bygge på deres eksisterende design har salg omega ure frigivet Seamaster 300 i ædelmetal tilfælde af platin eller guld, med Malachite og Lapis Lazuli urskive. De grundlæggende specifikationer og dimensioner af Seamaster 300 forbliver de samme her, med en 41 mm diameter sag, sag højde på 14,65 mm, og selvfølgelig 300m vand modstand. Hvor de vigtigste ændringer kommer ind på denne nye model, er materialerne. Billige Luksus Ure Online Uretasken er tilgængelig med dit valg af enten platin eller 18 k guld, sammen med en malachit urskive (grøn) eller en Lapis lazuli urskive (blå). Både malachit og lapis lazuli synes at være materialer, mærker åbent eksperimenterer med, som det fremgår af udgivelser som Piaget Altiplano Flying Tourbillon Marquetry Dial ure gik vi i hånden med på SIHH 2018. Ikke alene er disse ædelstene typisk vanskelige at arbejde med, men for at se store mærker eksperimentere med eksotiske materialer som dette (selv meteorit i tilfælde af denne Rolex Day-Date 40) kunne være et tegn på en nylig stigning i forbrugernes interesse, især blandt high-end købere.


Den ekstraordinære efterbehandling fortsætter på Master Co-Axial replika omega ure Caliber 8913-bevægelsen, der rager indeni, som sporter en 18k Sedna guldrotor og balancebro, svarte skruer, tønder og balancehjul samt Genève-striber. Caliber 8913 er en dobbelt-tromlet automatisk bevægelse, der har en 60 timers strømreserve, frekvens på 25.200 bph, coaxial escape, siliciumbalancefjeder, magnetisk modstand på op til 15.000 gauss og en hurtigindstillet timers funktion. Til toppen af ​​hele den dyrebare pakke er hænderne enten 18k hvidguld eller 18k gult guld afhængigt af det metal, du har valgt.

Jeg tror, ​​at Seamaster 300 alene er bedste Mænd Omega Seamaster 300m 212.30.36.20.03.001 ure smukkeste dykkeur med alle sine polerede overflader og mindre størrelse, så det er fornuftigt, at mange mennesker måske bruger Seamaster 300 som mere af en kjole dykker. Faktisk bærede jeg min Seamaster 300 på en læderrem på det sidste bryllup, jeg deltog i. Mens jeg tror, ​​at anvendelsen af ​​disse ædle metaller og dial materialer er lidt over toppen, jeg faktisk virkelig grave dem.


Både Lapis lazuli og Malachit uret ser fantastisk ud på dette ur design falske omega ure (i hvert fald i pressefotos), og selv om det ikke er noget jeg nogensinde ville købe for mig selv, kan jeg lide den tilføjede farve og personlighed, som malachit og lapis lazuli giver . Dette ur er bestemt for et lille publikum af købere givet sin avancerede kombination af materialer, men jeg har ingen tvivl om, at billige omega ure stadig vil finde kunder til det. Jeg er delvis til Lapis lazuli-skiven selv, da jeg er en stor sucker for blå, men grøn er en sjælden farve at finde på ure (endnu sjældnere at finde det godt) og malachitten er et unikt udseende.
købe omega ure har igen spillet med materialer på en meget interessant måde med denne udgivelse og skabt et virkelig iøjnefaldende (omend dyrt) par, efter min mening. Hvis du går ind i denne kombination af materialer på en dykker, vil Seamaster 300 Malachite og Lapis lazuli være tilgængelig fra oktober i år, med priser startende med $ 35.000 for malachitskiven i 18k guld, op til $ 69,100 for Lapis lazuli opkald i platin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *