Slået op d.

bedste Mænd Omega Aqua Terra 150m Gents 231.10.42.22.01.001 ure

For 2013 omdanner Omega fuldt ud Seamaster Aqua Terra familien med den nye Omega Aqua Terra Chronograph GMT. Med en ny bevægelse og solide udseende er dette det halvformelle sportsur i Omega Aqua Terra kollektionen for at lyst efter. Jeg havde ingen anelse om, at perfekte omega ure  var så elsket, indtil aBlogtoWatch-seerne begyndte at spørge en masse et par måneder før Baselworld 2013, hvorvidt Omega skulle indsætte deres nyere internt fremstillede Caliber 9300 automatisk kronograf i en Omega Aqua Terra model. Omega De Ville fik bevægelsen sidste år (anmeldelse her).

Spørgsmålet var rimeligt, da Omega gør et punkt for at erstatte alle ure med ikke-interne bedste Mænd Omega Aqua Terra 150m Gents 231.10.42.22.01.001 ure bevægelser med interne bevægelser. Især i deres high-end samlinger som De Ville, Planet Ocean og Aqua Terra. Så jeg ventede på Baselworld at finde ud af. Det jeg lærte er, at Omega ikke kun frigiver en Aqua Terra med en intern bevægelse, men at den også vil have en GMT komplikation. Dette er en del af den nye billige omega ure Caliber 9605 automatiske bevægelse.
I grunden er 9605 en version af 9300 med en GMT-hånd i en af ​​underdialerne. Selvom dette virkelig omdanner designet. Da Omega frigjorde kaliber 9300-bevægelsen i 2011 (praktisk første udseende og forklaring her), var tanken at have en ekstraordinær chronograf på internettet, der var moderne på alle måder, har et kolonnehjul, siliciumdele i undslippe og være nyttige. Den bruger to underdialer til hele 12 timers kronograf. Dette sætter to hænder i den højre underdialning, som måler både kronografens timer og minutter.

I 9300 var venstre underdial for de kørende sekunder. I kaliber 9605 har du også Billige Luksus Ure Online en GMT-hånd derinde. Nu er de to subdials bedre afbalanceret med to hænder hver. Dette opgraderer også brugen af ​​salg omega ure interne bevægelse for at tilbyde den ekstra funktion. En kronograf med dato og GMT hånd er en vidunderlig rejseur. køb omega ure havde også brug for noget at konkurrere med Breitlings Caliber 04-bevægelse (her i Chronomat 44 GMT watch review). Jeg har en fornemmelse af, at 9605 er lige så imponerende som 9300 med hensyn til nøjagtighed og nytteværdi. Vi har stadig ikke en hurtig indstillet funktion til datoen, men ellers er det en forbløffende nyttig automatisk bevægelse.


Omega taler ikke officielt om Omega Aqua Terra Chronograph GMT, men vi fik ikke den præcise størrelse. Selv om den er omkring 45 mm bred, iført stor på håndleddet, men lidt tyndere end sige, Planet Ocean Chronograph. Jeg foretrækker Planet Ocean i sin trehånds- eller GMT-form, og tror, ​​at hvis du vil have en replika omega ure med en kronograf, skal det være en Omega Aqua Terra eller Speedmaster.


Brug GMT-komplikationen på Omega Aqua Terra Chronograph GMT-watchet er ligesom du ville forvente i andre GMT-ure, kun hånden er mindre og i den subsidiære urskive. Det gør det sværere at læse, men Omega gør et godt stykke arbejde med at tilbyde læsbarhed. Selvom det med den lille underdialog og markører versus arabisk taleskala for 24-timers indikatorerne, vil du sandsynligvis ikke være i stand til at læse den anden tidszone med et enkelt blik. På nogle modeller er GMT-hånden rød, mens den på andre er guld for at matche andre detaljer.
Design klogt, kopiere omega ure er stort set det, du kan forvente af falske omega ure . Ved lanceringen om et par måneder vil der være få versioner til rådighed, herunder både guld- og stålarmbånd. I high-end er der en solid 18k rød guldmodel, samt en to-tone version med ståltaske og 18k rødguldsramme, krone og pushers. De fleste vil nok vælge alle de polerede stålmodeller. Sagen er vandtæt til 150 meter, og det har selvfølgelig en safir krystal. Dial konstruktion er unik, da Omega bruger en plade på ansigtet, der giver udseendet af forsænket underdialer, mens du tilføjer dybde og tekstur. Dial farver kommer i både dyb grå og offwhite og overalt er ansigtet meget læseligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *