Slået op d.

bedste Mænd Cartier Calibre de Cartier W7100046 ure

En ting, der er meget lettere at lægge mærke til på Caliber Chronograph versus den originale model, er “køb cartier ure California” urskiven. Californien urskive er en stil, der først blev præsenteret af Rolex, som har halvdelen af ​​timemarkører som arabiske tal og halvt som romertal. Den ulige ting er, at de fleste mennesker ikke synes at lægge mærke til, medmindre det er påpeget. Det er ikke tilfældet på kaliberen, men halvdelen er romerske tal, mens den nederste halvdel er stafet-stil timemarkører. Er det noget du bemærkede med det samme eller havde du brug for at være opmærksom på dig?

For at holde uret mindre rodet flyttede billige cartier ure minutmarkørskalaen bedste Mænd Cartier Calibre de Cartier W7100046 ure til den indadvendte kant. Når jeg først ser ud af kalibreringschronografen, var jeg bekymret for denne designbeslutning, men efter at have set urene besluttede jeg, at det var til det bedste. Hvad det egentlig gør er, at hovedopkaldet holdes mere åbent og luftigt, men behøver evnen til at få mere præcise markører, hvis det er nødvendigt. Mens der er mere på spil på Chronograph dialet i forhold til trehånden, føler dialen sig mere ren – hvilket er en positiv ting.

Sagerstørrelsen forbliver 42 mm bred, og jeg tror ikke,Billige Luksus Ure Online  at den er tykkere end den trehånds Caliber-model. Selvfølgelig er der den rigtig glatte integration af chronograph pushers. Som jeg nævnte, da jeg først skrev om dette ur, er det klart, at Cartier altid havde til hensigt at få en replika cartier ure kronografversion til kaliberen, fordi kronbeskyttelsen er så perfekt designet til at indarbejde pushers i den. En anden interessant detalje er, at kronografen har mere vandmodstand end trehandsmodellen. Kaliberen har kun 30 meter vandmodstand, mens kronografen har 100 meter. Jeg kan ikke hævde at forklare det, men det er det, Cartier rapporterer.

Cartier tilbyder kalibreringskronografen på både en alligatorrem og et falske cartier ure  stålarmbånd. Da jeg altid er fan af Cartier ure på armbånd, må jeg anbefale sidstnævnte mulighed. Leveres i stål, 18k rosen guld og to-tone i stål og guld, Caliber Chronograph tilbydes i en lang række versioner. Når det er sagt, er skiven kun tilgængelig i den off-white sølv tone (for nu). Dem, der ønsker en mørkere farvet urskive, bliver nødt til at vente. Priserne spænder fra $ 10.600 – $ 11.200 i stål, til $ 14,00o – $ 16,300 for totonemodellerne, og $ 29,000 – $ 50,000 i solid 18k pink guld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *